JoyFest. Діти. Фестиваль дитячих театрів

JoyFest. Діти. Фестиваль дитячих театрів

Вже на початку червня на столицю чекає справжнє театральне свято для всієї родини: діти гратимуть вистави для дітей, а дорослі даватимуть майстер-класи для юних акторів.

Протягом трьох днів - 9, 10 та 11 червня 2017 року - у Києві пройде вже третій фестиваль дитячих театрів JoyFest.Діти. На глядачів чекають конкурсні вистави від кращих дитячих театральних колективів, дитячі вистави у виконанні дорослих акторів, майстер-класи з акторської майстерності, творчі заняття, розваги.

«Ми були приємно вражені великою кількістю заявок на участь у нашому фестивалі. Цього року їх було більше шестидесяти, - розповідають організатори Третього фестивалю дитячих театрів JoyFest.Діти Ксенія Гончарова та Анастасія Лісовик. – Це чудовий фідбек від театрів зі всієї України. Оргкомітет ГО «Міжнародний соціально-культурний проект «Джойфест» дуже довго та важко приймав рішення щодо учасників фестивалю, адже практично всі дитячі колективи грають на сцені на дуже високому рівні. Наша країна багата на талановитих дітей та дорослих, котрі якісно навчають молодих акторів. Але навіть не дивлячись на те, що цього року JoyFest.Діти триватиме три дні замість традиційних двох, чисто фізично захід не може прийняти всіх бажаючих. Тож сподіваємось, що ті театри, котрі не змогли у 2017 році стати учасниками, цього року стануть глядачами, а наступного року обов’язково підкорять сцену JoyFest».

Цього року у Третьому фестивалі дитячих театрів JoyFest.Діти братимуть участь 19 дитячих колективів з різних куточків України (Київ, Харків, Вінниця, Хмельницький, Одеса, Черкаси). На фестивалі учасники будуть показувати вистави, ділитися досвідом, дізнаватися нове, підвищувати рівень своєї театральної майстерності та знайомитися з такими ж веселими і творчими дитячими колективами. А глядачі зможуть стати частиною великого та захоплюючого театрального дійства. 
 
ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ!!!

Адреса фестивалю: вул. Мельникова, 83-А (найближчі станції метро: «Дорогожичи», «Лук’янівська»; вхід біля салону меблів «My-Baby», зала на 500 місць).

Програма фестивалю: http://www.joyfest.info/

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення