Кінопрем'єра "Аліса в Задзеркаллі" 3D

Кінопрем'єра "Аліса в Задзеркаллі" 3D

Alice Through the Looking Glass 
Рік: 2016
Країна: США
Режисери: Джеймс Бобін
Студія: Walt Disney Pictures
Жанр: пригоди, сімейний, фентезі
Прем’єра (в Україні): 26.05.2016
Прем’єра (у світі): 26.05.2016
В ролях: Міа Васіковскі, Джонні Депп, Енн Хетеуей, Хелена Бонем Картер та інші.


 

Продовження фантастичних пригод Аліси в картині, заснованій на чудовій книзі Льюіса Керрола. Від продюсера Тіма Бертона і сценариста "Короля Лева", "Мулана" і "Чаклунки" Лінди Вулвертон. Алісі необхідно пройти через таємничий новий світ, щоб заволодіти чарівним скіпетром. Тільки він може допомогти перешкодити злому Лорду Часу і його жахливому плану: повернути стрілки годинника вперед і перетворити країну чудес у безплідну і мертву землю. Алісу чекають на шляху нові друзі і старі вороги. Королева Чирви хоче повернутися на трон, а Божевільний Капелюшник потрапляє в біду.

 

У грудні 2012 року стало відомо, що почалася розробка сиквела "Аліси в країні чудес" і крісло сценариста, як і в першій частині, зайняла Лінда Вулвертон. У 2013 році Джеймс Бобін приєднався до проекту "Аліса в Задзеркаллі"в якості режисера. До своїх ролей повернулися Джонні Депп, Міа Васиковська, Енн Хетеуей, Хелена Бонем Картер та ін. У 2014 році до акторського складу приєдналися Саша Барон Коен і Різ Айфенс.

Режисер картини "Аліса в Задзеркаллі" Джеймс Бобін раніше брав участь у зйомках декількох серіалів, а також зняв дві частини "Маппетів". Режисером "Аліси в країні чудес" був Тім Бертон. Цього разу він виступив в якості продюсера стрічки.

Сиквел про пригоди Аліси став останньою картиною Алана Рікмана, який озвучив Гусеницю в першій частині і Метелика в другій. Актор помер за чотири місяці до виходу фільму на екрани.
У фільмі можна буде побачити чотири історичних кораблі: Кетлін і Мей, Екселсіор, Ірен і Граф Пемброк.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення