"Країна розваг" на ВДНГ: святкування Дня Києва та офіційне відкриття

"Країна розваг" на ВДНГ: святкування Дня Києва та офіційне відкриття

На День Києва у "Країні розваг" відбудеться святковий ярмарок, благодійний забіг та концерт за участю неповторних та унікальних музичних гуртів!
Відвідувачів очікують:
-  цікаві майстер-класи для дітей та дорослих (11:00-19:00);
-  шоу вуличного театру ходулистів, виступи аніматорів (11:00-19:00);
- великий ярмарок хендмейд продукції (11:00-19:00);
- фотовиставка на тему "Я люблю тебе, Київ!"
- масштабний маркет українських модних дизайнерів одягу та взяття (12:00-19:00);
- благодійний забіг (14:00);
- танцювальний флешмоб за участю учасників шоу "Танцюють всі" (16:30);

- 28 та 29 травня - святковий концерт (18:00-20:00).
Серед багатьох талановитих гуртів, що виступатимуть під час концерту, хотілося б відзначити дівоче тріо Panivalkova.
В музиці гурту зустрічаються незвичні для українського слухача речі: гуїро, кастаньєти, вібраслеп, окарина, флексатон, kazoo, а також техніка майстерної гри на ключах.  
При створенні своїх пісень Рanivalkovа керується виключно власними емоціями та смаком, не переймаючись пошуком правильного означення для свого стилю. Cаме такий підхід та поєднання ніжності з іронією в музиці і приваблює слухачів гурту в Україні, США та Європі.

Також, як заявив гендиректор ВДНГ Максим Бахматов, одна з основних новинок святкування Дня Києва та Експоцентру - це Парк для дітей та дорослих, де буде встановлено гойдалки. «На некоторых можно будет кататься даже компанией. Высота качелей будет разной, самые большие — высотой 20 м. Будут в виде самолета или паровозика, в виде скамеек и другие», - заявив Бахматов. Крім того, в в Країні розваг з'являться МУЗЕЙ пісчаних фігур, де будуть копії архітектурних світових шедеврів, звірі, герої мультфільмів. Крім того, буде створено контактний Зоопарк, де дітлахи зможуть побачити кроликів, черепах, морських свинок та інших тваринок, яких можна буде торкатися і годувати.
Також з  28 травня "Країна розваг" запускає новий творчий проект - "Free piano"! Віддтепер кожен зможе проявити свою творчість у "Країні розваг". Для цього варто приїхати на ВДНГ, підійти до відкритого фортепіано та зіграти свою улюблену композицію. Немає жодних обмежень для учасників - грати на нашому фортепіано можуть і діти, і дорослі, і пара музикантів. Ініціатори проекту впевнені, 
що ваш талант оцінять всі відвідувачі "Країни розваг"!wink

Тел. 0-800-508-308. Офіційний сайт Країни розваг: http://krainarozvag.com/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення