Lions Creativity Days в FEDORIV Hub

Lions Creativity Days в FEDORIV Hub

Всі анонси від: Fedoriv HUB

Що об'єднує кіно та дизайн, IT та рекламу, PR та стартапи, шоу-бізнес та маркетинг?
Те, що всі ці спеціальності містять у собі незмінну творчу складову, креативний початок, без якого успішний розвиток і зростання неможливі.
Те, що вони формують економіку нового типу - креативну економіку, за якої, на загальну думку - майбутнє.
Головна мета Lions Creativity Days - об'єднати технології та творчість, продемонструвати невичерпні можливості креативних індустрій, надихнути професіоналів різних сегментів та галузей, звернути увагу бізнес-спільноти на те, як розвивається українська «креативна економіка».
14-15 листопада, в FEDORIV Hub, в рамках «Днів креативності в Україні» пройдуть «Форум креативних індустрій» та «Битва агентств»!
«Форум креативних індустрій» - це два дні відкриттів, натхнення та взаємозбагачення. Це обмін досвідом, ідеями, знаннями та технологіями. Це неупереджені думки авторитетних спікерів-професіоналів та творців про шляхи і вектори розвитку креативності. Це живі дискусії за участю визнаних українських та зарубіжних експертів.
«Битва агентств» - перший в Україні експериментальний формат прозорого тендеру. Кілька агентств-здобувачів публічно схрестять свій креативний потенціал та професійний рівень, щоб відстояти своє право на реалізацію брифа Клієнта. Переможе найсильніший. Справжній азарт та емоції безкомпромісної боротьби. Це неможливо пропустити!

Додаткова інформація: [email protected]mail

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення