Співоче поле: виставка квітів "Гордість твоя, Україно"

Співоче поле: виставка квітів "Гордість твоя, Україно"

Всі анонси від: Київзеленбуд

До Дня незалежності України КО «Київзеленбуд» презентує святкову виставку квітів «ГОРДІСТЬ ТВОЯ, УКРАЇНО». Цього року Україна святкує 25-річчя своєї Незалежності. Це для нашої країни і для кожного з нас дуже важлива дата. Адже протягом багатьох років ми доводили, що наша земля – це єдина і незалежна країна, країна де живуть талановиті, працьовиті та сильні духом українці. Українці, що боронять цілісність нашої держави та прославляють її на весь світ. 
Тому, 19 серпня КО «Київзеленбуд» відкриває святкову виставку квітів «Гордість моя, Україно», присвячену 25-річниці Незалежності нашої держави. Десять патріотичних композицій від всіх районів столиці сплетуться у квітучу картину української гордості. Інсталяції будуть присвячені видатним українцям, які своїми досягненнями та творчими здобутками прославили нашу державу. Серед них О.Довженко, М.Лисенко, М.Приймаченко, М.Амосов, Л.Костенко, С.Корольов, Євгеній Патон та інші.
Композиції виконанні з майже 300 тисяч квітів, серед яких бегонії, альтернатери, колеуси, цинерарії тощо, загальною площею більше 2 000 м2. Доповнюють квіткові інсталяції 3-D конструкцій, заввишки до 4 метрів. Найбільше дивує дизайнерське розкриття кожної особистості, яким присвячені композиції. 

Виставка квітів «Гордість моя, Україно» триватиме з 19 серпня по 18 вересня. Протягом цього періоду, щосуботи у зеленому кінотеатрі просто неба, що на Співочому полі, будемо транслювати документальні фільми про талановитих українців. Також будемо запрошувати людей, що з ними пліч-о-пліч працювали та товаришували, аби розповісти всім відвідувачам виставки цікаві факти із життя легендарних українців. 
Нагадаємо, що виставки квітів на Співочому полі є традиційним святковим дійством, що протягом 61 року милують око киян та гостей столиці. Всі композиції виконуються за авторським макетом дизайнерів районних КП УЗН та відтворюються у життя сотнями зеленбудівців, які вкладають душу та любов до рідного міста. 

Також з 7 по 30 жовтня 2016 р. проходить фестиваль хризантем "Мелодія осені"

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення