Вистава «Сни Васіліси Єгоровни» за п’єсами Леся Подерв'янського

Вистава «Сни Васіліси Єгоровни» за п’єсами Леся Подерв'янського

Всі анонси від: Театр КРОТ

Постановка «Сни Васіліси Єгоровни» являє собою пікантний коктейль з сюжетів п’єс Леся Подерв'янського «Васіліса Єгоровна та мужичкі», «Остановісь, мгновєніє, ти прєкрасно!», «Діана», «Нірвана, або Альзо Шпрех Заратустра», «Король Літр». 
Особам, яким не виповнився 21 рік, вхід не рекомендується. 
У виставі використовується ненормативна лексика!

Твори Леся Подерв’янського називають українською драматургією нового часу. Як і все нове, у публіки вони викликають різні почуття – від гострого несприйняття і засудження до захоплення. Але, так чи інакше, нікого не залишають байдужим. 
Режисер постановки Андрій Крітенко – більше відомий за кордоном, а саме у німецькому Штутгарті, де він викладає акторську майстерність, ставить вистави та грає у місцевому театрі.

Склад акторської трупи залишається одним з найсильніших в Україні. Поряд з професіоналами сцени образи персонажів втілюють непрофесійні, але більш, ніж харизматичні особистості – журналіст Микола Вересень, співачка Alloise, лідер гурту «Кому вниз» Андрій Середа. Сам Лесь Подерв’янський виступив у якості сценариста і художника-постановника, а його донька Анастасія доповнила образи персонажів яскравими костюмами.

У виставі грають: Микола Вересень, Alloise, Андрій Середа, Олег Прімогенов, Сергій Солопай, Єгор Пчьолкін, Лі Берлінська, Євген Капорін та інші.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення