Чоловічий вокальний квартет "Акорд"

Чоловічий вокальний квартет "Акорд"

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Запрошуємо хмельничан та гостей міста!

Чоловічий вокальний квартет "Акорд" з Волинської обласної філармонії виступатиму для хмельничан.

У 1995 році вперше вийшов на сцену вокальний квартет «Акорд» Волинського державного університету імені Лесі Українки у складі Олега Гонтаря, Миколи Палія, Олександра Жданюка, Андрія Зарицького, під керівництвом Андрія Гордійчука. За час свого існування квартет Акорд виконав понад 100 творів різноманітних жанрів і стилів, був учасником понад 1000 концертів та літературно-музичних свят в Україні, Польщі, Німеччині, Білорусі, Литві, Естонії. Брав участь у творчих звітах художніх колективів Волинської області в Національному палаці мистецтв «Україна» (2001 р., 2003 р., 2009 р.). Плідна співпраця з німецько-українською спілкою Bruckenschlag Ukraine (2001-2009 рр.). Виступи з духовим оркестром повітряних збройних сил Німеччини (2005-2009рр.). Виступи на урочистостях з нагоди 10-ти річчя військово-морського флоту України (2001р. м. Севастополь), Європейському конгресі поліції (2004 р. Польща, м. Люблін), в українському посольстві в Литовській республіці з нагоди Дня Незалежності України (2006 р.).

Акорд став лауреатом 12 міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів.

За час творчої діяльності записано чотири аудіо альбоми: «Встань, козацька славо!»(2001 р.), «Благослови душе моя»(2003 р.), «В любові освячуюсь»(2004 р.), «Тобі, єдиній»(2006 р.).

Інструментальні аранжування переважної більшості творів виконав відомий в Україні аранжувальник Роман Сорока.

Тісна творча співпраця з волинськими співаками та музикантами.

Постійно беруться в роботу нові твори сучасних композиторів, пісні минулих років, та народні пісні, аранжування до яких роблять Андрій Гордійчук і Олег Гонтар.

На даний час учасники квартету займаються концертною діяльністю в Україні та за кордоном, працюють над новим репертуаром. Не раз волинські співаки чули захоплені відгуки, що у них душа для пісні, а пісні для душі, і що вони не просто співають, а мов художники, малюють пісню. Справді, можливо як ніхто з співаків, учасники квартету дуже цікаво тембрально працюють над кожною мелодією. І тому-то таке відчуття, що образ пісні передають у барвах голосів.

Коментарі до події (1)
  • Гречана Марія 19 Січня

    Подія яку б я хотіла відвідати: РОЗІГРАШ КВИТКІВ!!!!! Не пропусти концерт «The Best of ROCK» http://moemisto.ua/km/rozigrash-kvitkiv-ne-propusti-kontsert-the-best-of-rock-16370.html



    На цьому концерті хотілося б отримати масу задоволення та носолодитися від атмосфери Рок-музики! :)
Отримуйте
регулярні оновлення