Даруємо сертифікати від хімчистки "Чисто" для друзів moemisto.ua/km

Даруємо сертифікати від хімчистки "Чисто" для друзів moemisto.ua/km

Протягом усього свого життя, кожного дня просувайся вперед, ставай більш умілим, ніж вчора, більш умілим, ніж сьогодні. Цей Шлях ніколи не закінчується!!!

Ідеологія ЧИСТО:

"ЧИСТО" постійно вдосконалює якість роботи, якість сервісу, кваліфікацію персоналу. Ми завжди  просуваємося вперед, стаємо більш професійними і умілими ніж вчора та більш зручними і приємними ніж сьогодні.
"ЧИСТО" використовує новітні технології та сертифіковану якісну хімію і матеріали.
"ЧИСТО" можна без остраху довіряти постійний догляд за своїм гардеробом, килимами, постіллю.
"ЧИСТО" завжди прикладе всіх зусиль щоб реанімувати Ваші речі після екстрених випадків  і забруднень.
"ЧИСТО" це завжди доступно, зручно і з акційним сюрпризом.

 У людському розумінні глибоко засів радянський шаблон – що хімчистка це дорого і тому її послугами потрібно користуватися коли річ знаходиться у критичному стані. І як результат, невідомо що буде з нею після чистки.

З 2004 року мережа хімчисток "ЧИСТО" доносить до клієнтів розуміння, що річ потребує постійного догляду. За гроші у хімчистці "ЧИСТО" ви купляєте не реанімацію речей, а вільний від клопотів час, свіжий зовнішній вигляд і продовження життя Вашого гардеробу. Для цього ми використовуємо новітні технології та сертифіковані матеріали, але основна наша перевага полягає в постійному вдосконаленні команди наших працівників у плані професіоналізму та сервісу обслуговування.

 Ми ідемо в ногу з часом, завжди просуваємося вперед, стаємо більш професійними ніж вчора та більш умілими ніж сьогодні.

 Послуги хімчистки "ЧИСТО" - це можливість користуватися улюбленими речами довго, незалежно чи це дизайнерське сукня з дорогоцінними елементами чи шкіряний виріб. Адже хороша хімчистка освіжає красу речей, які вам дорогі.

 Завдяки такому підходу, за короткий термін Мережа Хімчисток "ЧИСТО" зайняла лідируючі позиції в західному регіоні і може похвалитися постійними клієнтами, які вже давно стали для нас друзями.

Найбільший сайт афіш moemisto.ua/km та "Чисто " дарують подарункові сертифікати.  Щоб їх отримати, Вам потрібно бути другом (підписником) нашої спільноти у Фейсбук  або ВКонтакте. Зайшовши у ці групи Вам необхідно виконати умови розіграшів.

Адреси хімчисток у Хмельницькому: 

вул. М.Рибалка, 2А (ТЦ "Оазис")

 (0382) 719 040
     ПН.-СУБ. 9.00-21.00  
  НД 10.00 - 19.00
та
  вул. Свободи, 23 (ТЦ "Фуршет")
 (0382) 787 001
     ПН.-СУБ. 9.00-21.00  
  НД 10.00 - 19.00

Коментарі до події (1)
  • Пол Энтони Самуэльсон 09 Жовтня

    Брешуть. Помийна яма під обгорткою з знижок.
Отримуйте
регулярні оновлення