Розваги у квест-кімнаті "Ізоляція"  у Хмельницькому

Розваги у квест-кімнаті "Ізоляція" у Хмельницькому

Квест-проект «Ізоляція» – це творче об'єднання, яке займається організацією дозвілля людей. Всі кімнати містять індивідуальні декорації і максимально наближені до їх назви. Кожна квест кімната у Хмельницькому надзвичайна за своїм стилем, а загадки в цих локаціях унікальні та не повторюються між собою.

Ви можете обрати будь-який квест до смаку: 
 - Камера ув'язненого
 - Готельний номер 1408
 - Лабораторія Божевільного професора
 - Пилка
 - Божевільня №16
 - Таємниці цирку


Реаліті-квест «Ізоляція» – це живий та цикавій квест, який захопить Вас у світ пригод, назустріч непізнанному і загадковому. Цей проект – знахідка для тих, хто завжди мріяв з головою зануритися в фантастичну стихію квестів, і безцінний клондайк для людей, бажаючих приміряти на себе образ героя з улюбленого пригодницького фільму.

Новий і захоплюючий квест-проект пропонує учаснику інтелектуальний виклик, осилити який, пройшовши всі випробування, зможе лише найвинахідливіший! Вирішуйте головоломки, долайте ментальні перешкоди на шляху до пошуку чергового ключа. Киньте виклик долі і випробуйте її в захоплюючій атмосфері, навіяної культовими трилерами, фільмами жахів і кращими комп’ютерними квест-іграми.

Квест-кімната у Хмельницькому працює щодня з 10:00 до 21:00
Ціна: 2 людини - 600 грн, далі за кожну наступну людину + 100 грн
Довідки за телефонами: 098 228 03 58, 066 550 62 65
Адреси: вул.Проскурівська 19 та вул. Грушевського 96

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення