Концерт легендарного гурту Пісняри у Хмельницькому

Концерт легендарного гурту Пісняри у Хмельницькому

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Запрошуємо усіх хмельничан та гостей міста на великий концерт легендарного гурту Піснярі, який відбудеться 11 квітня, початок о 19:00.

Золоті голоси - золотого складу ВІА «Пісняри», Заслужені артисти Республіки Білорусь Леонід Борткевич і Анатолій Кашепаров восени відправляються в тур по Україні з програмою «Все кращі хіти». Тур пройде в двадцяти містах країни і присвячений 75-ти річчю від дня народження засновника легендарного колективу ВІА "Пісняри" Володимира Мулявіна.

"ПЕСНЯРИ" - культовий гурт, що користуються незмінною популярністю і любов'ю глядачів. Обєднавши в своїх післях білоруський фольклор, поп- і рок-музику "ПЕСНЯРИ" створили цілий напрямок в музиці, ставши першими, неперевершеними в своєму стилі. Публіка оцінила їх тисячними аншлаговими залами, багатьми щоденними концертами і заванням "наші бітли"! Не викликає сумніву оригінальність гурту "ВИА ПЕСНЯРИ". І.Свечкіна, так як в ньому зібрались супер музиканти, що в різні часи достойно представляли ім'я Вололимира Мулявіна та були вибрані ним для запису першого в історії Союза альбома на студії "Філіпс" в 1993 році.

Ансамбль створений в Мінську в далекому 1969 році і відомий широкій аудиторії виконанням пісень: «Косив Ясь канюшину», «Біловезька пуща», «Білорусь», «Вологда», «Алеся», «Александріна», «Березовий сік», «За півгодини до весни» та багатьом іншим. Творчість колективу тісно переплітається з білоруським фольклором: вони включили до репертуару естрадні обробки народних пісень, а тексти присвячують рідної культури та історії. В даний час існує більше 5 варіацій колективів, які виконують твори з репертуару, і назва яких включає слово "Пісняри". Одні з найяскравіших солістів легендарних Піснярів - Леонід Борткевич і Анатолій Кашепаров, спеціально возз'єднуються через багато років, щоб порадувати Вас кращими хітами. Шанувальники добре знають їх, не тільки по проникливим виконаням пісень але і по манері поведінки на сцені, здатних миттєво перевтілюватися в різних героїв - персонажів своїх пісень. 

Вартість квитка: 150-380 грн.

Не пропустіть великий концерт Піснярів у Хмельницькому!

Детальна інформація та придбання квитків за номером: (0382) 79 44 74

Коментарі до події (1)
  • Танюша Касаткіна 27 Березня

    Хочу на концерт
Отримуйте
регулярні оновлення