Одноденна екскурсійна поїздка до Маріїнського духовного центру

Одноденна екскурсійна поїздка до Маріїнського духовного центру

Всі анонси від: Туроператор "Партнер Тур груп"

Виїзди щосуботи та щонеділі у село Зарваниця ! (Хмельницький - Волочиськ - Підволочиськ - Тернопіль - Підгайці - Зарваниця - с.Заздрість - с.Струсів)

7:00– виїзд з Хмельницького. 

8:30 – зупинка в лісі (стоянка «Чумацький табір»). Сніданок.

10:00– приїзд в село Зарваниця. Участь в Божій службі або екскурсія .

По закінченню служби - огляд святинь Зарваниці.

Для християн усього світу. Зарваниця добре відома своєю чудотворною іконою і цілющим джерелом, де за переказами з'явилася Матір Божа. Зараз на тому місці споруджено комплекс церковних споруд, що належать Українській Греко-Католицькій Церкві.

Тут знаходяться: Храм Зарваницької Матері Божої, Надбрамна церква, Каплиця на цілющому джерелі, Дзвіниця, Меморіальний образ Зарваницької Матері Божої, Хресна Дорога, Монастир отців Студитів, Парафіяльна церква.

14:00 – обід.

Переїзд у с. Заздрість, батьківщину первоієрарха Української Греко-Католицької Церкви, верховного архиєпископа Львівського, митрополита галицького, кардинала, визначного діяча Йосипа Сліпого. Збереглася садиба батьків кардинала Й. Сліпого, на території якої відкрито (1998) Духовний центр (музейно-меморіальний комплекс) імені кардинала Йосипа Сліпого.

Переїзд до Струсова. Колишній палац графа Голуховського в стилі ампір (18 ст.) і печерна церква з вівтарем, витесаним у камені, та з коморою, в стінах якої були викуті келії для монахів; поверх тієї церкви у 18 ст. Вибудували монастирську церкву св. Миколая, у

1880-их перетворену на латинський костьол св. Станислава. Також у Струсові є синагога. Струсів — батьківщина літературознавця Марії Деркач. Зі Струсовом пов'язаніі імена поетів Адріана Іванчука і Степана Будного.

18:00 – виїзд в Хмельницький.

20:00 – приїзд в Хмельницький

Вартість: 250 грн  (проїзд, страхування, супровід) Детальніше: (0382) 777-143, (097)226-31-66

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення