Промо-тур гурту "ГуляйГород"

Промо-тур гурту "ГуляйГород"

Всі анонси від: Гастро-бар 7.62

Запрошуємо хмельничан та гостей міста на цікавий концерт!

Творчий колектив, що досліджує і відтворює традиційну інструментальну музику, обрядові та побутові пісні, а також танці території Середнього Подніпров’я (Черкащина, Полтавщина, Кіровоградщина). Пісенний матеріал подається в традиційній манері багатоголосного співу, характерної для центральної України.

Учасники колективу проводять майстер-класи традиційних народних танців, серед яких “Гопак”, “Орлиця”, “Гречаники”, “Баламут”, “Молодичка” та ін. у супровіді “троїстої музики”, до складу якої входять дві скрипки, бас і бубон. Гурт є учасником фестивалів, мистецьких акцій та різних фольклорних проектів в Україні, Німеччині, Польщі, Литві, Грузії, Данії.

Гурт «ГуляйГород» представляє новий музичний етно-електро проект «Гуляйгород GG». Презентація проекту відбудеться в рамках промо-туру містами України в підтримку нового альбому, що триватиме з 25 листопада по 15 грудня 2015 року.

Новий проект «ГуляйГород GG» — це поєднання традиційної манери багатоголосного співу та народних інструментальних награвань із сучасною електронною музикою, зокрема й у DJ-версії. Його назва «GG» утілює колективний образ великих пращурів українців (Great Grandmothers (fathers)), які скрізь століття донесли нащадкам традиційну музичну культуру в первинному вигляді. Саме життєдайна сила народної пісні стала головним імпульсом для творення нових композицій. Через синтез унікального українського етнічного мелосу й найсучасніших стильових музичних тенденцій ці композиції покликані пробудити живий інтерес до питомо української культури.

У концертній програмі представлено пісенний репертуар, який об’єднав лірику, гумор, протестні настрої, соціальну тематику й запальні танці. Окрім співу наживо звучатимуть акустичні традиційні цимбали, зурна, сопілка, скрипка, бубон та бас у поєднанні із сучасними електронними семплами, створюючи особливий колорит звучання. Прем’єра окремих музичних композицій нового проекту «ГуляйГород GG» уже відбулася на цьогорічному етно-фестивалі «Країна мрій» (Київ).

Запрошуємо на концерти.
Підтримаймо українське разом!

Даруємо 2 квитки на концерт друзям сайту . Щоб їх отримати Вам необхідно:

1. Написати  саме під цією афішею у коментарях посилання на будь-яку подію з сайту moemisto.ua/km (підписуйте, що це за подія). Без нього не буде враховуватися!  
2. Бути другом (підписником) нашої спільноти у ВКонтакте  або Фейсбук  
3. Виконання умов 1 та 2 пунктів обов’язкова.

4. За бажанням можете лайкнути це повідомлення (Мені подобаєтьсяheartбіля фотографії yes) у цій афіші та

розповісти друзям    Анонімні коментарі рахуватися не будуть! Переможці будуть визначені 3 грудня через random. Перші два переможця (під №1 та №2) отримають по одному квитку. 

Участь у розіграшах можуть взяти хмельничани. В інші міста квитки надсилатися не будуть.

Коментарі до події (14)
  • Місто Моє 03 Грудня

    Гевак Іринка та Сергій Вецель виграли квитки на концерт. Вітаємо! Дякуємо всім за участь! Просимо переможців терміново з нами зв"язатися
  • Мельник Василина 03 Грудня

    концерт гурту "ГуляйГород"
  • Tetyana Muravska 03 Грудня

  • Муравський Ілля 03 Грудня

Отримуйте
регулярні оновлення