РОЗІГРАШ квитка!!! Національний балет Грузії "Сухішвілі"

РОЗІГРАШ квитка!!! Національний балет Грузії "Сухішвілі"

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Запрошуємо хмельничан та гостей міста! 

Національний балет Грузії «Сухішвілі» був заснований в 1945 році Іліко Сухішвілі та Ніно Рамішвілі. У Грузії це був перший професійний танцювальний ансамбль, на прикладі якого створювалися всі наступні. 

Династія Сухішвілі керує колективом ансамблю протягом 3 поколінь ось уже 70 років: I покоління (1945-1985 рр.) - Ніно Рамішвілі і Іліко Сухішвілі, II покоління (1985-2000 рр.) - Тенгіз і Інга Сухішвілі (діти), III покоління (з 2000 року) - Ніно і Іліко Сухішвілі (онуки).

Слава колективу ставала справді світовою. «Восьме чудо світу» - саме так охрестила ансамбль «Сухішвілі» міжнародна преса.

Сьогодні ансамбль складається з 500 танцюристів і власного оркестру. За всю свою історію колектив побував у більш ніж 250 турне, 11 раз об'їздив 5 континентів, 88 країн, провів 12300 концертів, а глядачами уявлень трупи стало більш 7000000 чоловік.

За 70 років ансамбль безліч разів виступав на найвідоміших світових сценах.

Даруємо 1 квиток друзям сайту. Щоб його отримати Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Написати  саме під цією афішею у коментарях посилання на цікаву Вам подію з сайту moemisto.ua/km (Підписуйте, що це за подія). Без нього не буде враховуватися! 

2. Також в коментарях написати, чому саме Ви маєте відвідати цей концерт ( коментар повинен бути унікальним, а не скопійованим у іншого учасника).

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти у ВКонтакте  або Фейсбук   

4. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобаєтьсяheartheartheartбіля фотографії  на початкуyes) у цій афіші та

ЗРОБИТИ РЕПОСТ у соцмеражах цього запису (під відео, РОЗПОВІСТИ ДРУЗЯМ   Переможець буде визначений 27 лютого через random. Учасник під № 1 отримає 1 квиток!!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть (пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! 

Коментарі до події (59)
Отримуйте
регулярні оновлення