Жіночий квартал

Концерт «Жіночий Квартал» в Хмельницькому відбудеться 2 листопада о 18:00 в театрі ім. М. Старицького

Цієї осені прихильники «Жіночого Кварталу» зможуть зустрітися з улюбленими акторками та акторами на благодійних концертах в різних містах України. Глядачів чекає актуальний гумор на злободенні теми, іронічний жіночий погляд на сучасні проблеми та зворушливі і патріотичні музичні номери.

В кінці травня стартував благодійний тур «Жіночого Кварталу» Україною: актори дали концерти в чотирьох містах - Києві, Одесі, Білій Церкві та Дніпрі. Це були перші виступи колективу для прихильників від початку повномасштабної війни. До того понад рік актори давали лише благодійні концерти – для військових, медиків, волонтерів, переселенців. Квитки на такі заходи не продавали, тому кожен бажаючий глядач не мав можливості зустрітися з улюбленими акторами та акторками. І перші зустрічі «Жіночого Кварталу» з прихильниками на весняних концертах благодійного туру пройшли в дуже теплій атмосфері. Було видно, що люди дуже скучили за улюбленими артистами. Так само, як і дівчата та хлопці скучили за глядачами і за концертами у такому форматі. Тому було вирішено продовжити тур – і вже восени українці зможуть наживо побачити виступи найпопулярнішого жіночого гумористичного проекту в різних містах України:

Своїми концертами актори «Жіночого Кварталу» хочуть підняти настрій українцям, підтримати кожного глядача у цей непростий час та зарядити вірою у нашу неминучу перемогу. Але найголовніше - тур «Жіночого Кварталу» має благодійну місію: допомогти нашим захисникам. Частина коштів від продажу квитків та гроші з благодійних аукціонів під час концертів будуть передані на потреби військових частин ЗСУ та ТРО у кожному місті туру. Також на кожен концерт колектив «Жіночого Кварталу» виділяє квитки для родин переселенців з Бахмуту, Маріуполя та Херсону.

Нагадаємо, на чотирьох концертах благодійного туру «Жіночого Кварталу» у травні вдалося зібрати кошти (понад 430 000 гривень) на придбання п’яти дронів DJI Mavic 3 для військових з 22-ї бригади контрнаступу. Ці «пташки» вже на передовій – допомагають нашим захисникам нищити ворога, звільняти тимчасово окуповані території України і наближати нашу перемогу!

Сміємось – отже, перемагаємо!

Коментарі до події (41)
  • Наталія Кузнєцова 03 Червня

    Концерт переноситься на серпень. Розіграш відміняється, чи також переноситься?
  • Инна Vodoley 02 Червня

    Ще з дитинства подобається цей творчий колектив, не пропускала жодного випуску КВНу з їх участю, а зараз із захопленням спостерігаємо за "кварталівцями" всією сім'єю. Була би бежмежно рада побувати в них на концерті і отримати заряд неймовірного позитиву який вони несуть...

    http://moemisto.ua/km/primera-fiksi-shou-oberezhno-fiksiki-chastina-2-20821.html
  • Мантур Сніжана 02 Червня

    Це чудова нагода отримати масу задоволення від гумору. А хто, як не "Квартал 95" жартує краще?
  • Мантур Сніжана 02 Червня

    Телеведучий каналу СТБ, психолог Дмитро Карпачов - майстер-клас

    http://moemisto.ua/km/televeduchiy-kanalu-stb-psiholog-dmitro-karpachov-20789.html
Отримуйте
регулярні оновлення