Розіграш квитків. Вистава за мотивами однойменного фільму «ЕННІ»

Розіграш квитків. Вистава за мотивами однойменного фільму «ЕННІ»

Запрошуємо хмельничан та гостей міста 7 квітня до театру!

Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської презентує виставу для усієї родини за мотивами однойменного фільму «ЕННІ».Режисер-постановник та автор інсценізації – Людмила Скрипка

Людмила Скрипка – художній керівник театру, засл. арт. України. Режисер і автор оригінальних і найуспішніших  постановок Чернівецького музично-драматичного театру ім.О.Кобилянської, серед яких: «Солодка Даруся» за М.Матіос, «Калинова сопілка» за О.Забужко, «Лавина» Т.Джудженоглу, «Інцидент» Л.Лунарі, «Срібний павук» за В.Кожелянком та ін.

Л.Скрипка про «ЕННІ»: «Це дуже мила симпатична історія бідної дівчинки, у житті якої відбулася казка. Енні виховувалася у притулку, батьки загинули, але вона вірила, що вони живі, мріяла знайти їх. Це історія про те, як головна героїня і всі діти в світі шукають тепла родини. У нашій виставі героїня таки знаходить люблячу сім’ю.

У наш час така добра історія дуже необхідна, – наголошує Людмила Іванівна. – Навіть не для того, аби відволіктися від чогось, а для переоцінки цінностей. На фоні страшних подій ми вкотре розуміємо, що найважливіше сьогодні потрібно берегти – це сім’я. Родина – це фундамент усього. Навіть не економіка, а тепло рідних людей. На Буковині нерідко можна бачити, що у багатих родинах немає духу сім’ї, а в бідних – дуже теплі гарні стосунки. А тому нехай дітки разом з ріднею прийдуть і подивляться дорослу-дитячу історію.

Нам було непросто наважитись на такий експеримент, всі добре розуміли, що це не професійні актори, а всього лише діти. Оскільки вже третій рік поспіль я викладаю цим дітям акторську майстерність у театральній студії, я бачила у них потенціал. Так само, як Енні вірила у казку, я повірила у дітей, і у те, що вони зможуть. Вірте у дива, і вони неодмінно трапляться. Попри всі побоювання, юні актори виправдали сподівання, вони невтомно працювали протягом кількох місяців – і це дало свої плоди. Зараз вони досягли неабиякого рівня. Я пишаюсь ними.»

Довідки за № тел: 65-59-25 (каса), 65-09-02 (адміністратор)

Даруємо 2 квитки друзям сайту. Щоб їх отримати Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Написати  саме під цією афішею у коментарях посилання на цікаву Вам подію з сайту moemisto.ua/km (Підписуйте, що це за подія). Без нього не буде враховуватися! 

2. Також в коментарях написати, чому саме Ви маєте відвідати цю виставу( коментар повинен бути унікальним, а не скопійованим у іншого учасника).

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти у ВКонтакте  або Фейсбук   

4. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобаєтьсяheartheartheartбіля фотографії  на початкуyes) у цій афіші та

ЗРОБИТИ РЕПОСТ у соцмеражах цього запису ( РОЗПОВІСТИ ДРУЗЯМ) 
Переможці будуть визначені через рандом 7 квітня. Учасники під №1 - №2  отримають по 1 квитку.  

 

Коментарі до події (15)
  • Місто Моє 07 Квітня

    Тукалова Анна

    Gnatyshko Anatoliy отримують квитки на виставу. Просимо зателефонувати 0678481894
  • Сергій Калінін 07 Квітня

    Кінотеатр http://moemisto.ua/km/rozigrash-kvitkiv-u-kinoteatr-18794.html Хочу побачити ЮНИХ акторів (:cry:)
  • Муравський Ілля 06 Квітня

    Неповторна Наталя Могилевська з концертом http://moemisto.ua/km/rozigrash-kvitka-nepovtorna-natalya-mogilevska-z-kontsertom-19669.html



    Дуже цікава вистава)))
  • Sergey Muravsky 06 Квітня

    Розіграш квитків. Вистава за мотивами однойменного фільму «ЕННІ» http://moemisto.ua/km/rozigrash-kvitkiv-vistava-za-motivami-odnoymennogo-filmu-enni-19647.



    Часто відвідую вистави нашого театру, хотілося б ще подивитися на колег з Чернівців)
Отримуйте
регулярні оновлення