5 книг, які змінюють життя

5 книг, які змінюють життя

Зміни – це події, які стимулюють нас рухатися вперед. Де, як не у книгах шукати натхнення для відкриття у власному житті чогось нового, незвичайного та чарівного.  Для того, щоб стимулювати Вас на зміни та різноманітні покращення,  Афіша Тернополя Moemisto.ua підготувало невеличкий список книг, які  Вам у цьому допоможуть.

 

1. Першою книгою із нашого списку є Біблія як сакраментальна річ, яка стимулює перш за все розвивати духовність та спонукає змінюватись на краще.  У ній можна знайти вирішення своїх найскладніших проблем та дати відповіді на усі питання буття.

 

 

2. У книжці для дітей Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц» описана історія мудрості.  Така собі казка-притча, яка має глибокий філософський зміст.

 

 

3. Габріель Гарсія-Маркес «Сто років самотності». Книга, що разюче показує як людина опиняється у суперечності між тілесними та духовними потребами все своє життя.

 

 

4. Книга «Три товариші» Еріх Марія Ремарк - це історія про дружбу. Автор підкреслює, що існують речі важливіші за гроші та кар’єру, одним із них є дружба.

 

 

5. Після прочитання роману «451 за Фаренгейтом» Рея Бредбері ви  точно зміните своє ставлення до книжок. Історія про те, як думати не так як усі та вирізнятись.

 

 

Тепер Ви знаєте, чим себе зайняти, засмагаючи на сонці чи просто відпочиваючи літніми вечорами.  

 

 

              

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення