Фінал Koza Music Battle

Фінал Koza Music Battle

Кращими з кращих у трьох півфіналах стали команди Reve ta Stohne з Києва, Machu Picchu зі Львова та Paper Planet з Тернополя. Їх відібрало авторитетне журі за таким критеріями: драйвовість, оригінальність, зіграність, подача та перспективність конкурсантів.

- Koza Music Battle відбувається у Тернополі уже вчетверте,  - розповідає головний організатор конкурсу, арт-менеджер бару «Коза» Ярослав Качмарський. - Спочатку цей конкурс розпочинався як тернопільський, адже місцеві молоді гурти не мали місця для виступів та досвіду. І саме конкурс Koza Music Battle став таким музичним майданчиком. На перший сезон подали заявки 12 гуртів, до другого долучилися колективи зі Львова та Івано-Франківська, а на третій - 32 гурти із Західної України. Цього року заявок надійшло від 97 музичних колективів. Оскільки конкурс не зміг прийняти усі колективи, то організатори провели попередній відбір, вісім чвертьфіналів, три півфінали і тепер готуємося до фіналу, де й визначимо переможця.

Хто отримає головні нагороди: виступ на фестивалі «Файне місто», грошовий приз та запис пісень визначать на фінальному концерті.

Reve ta Stohne - гурт, який існує на межі свідомості і надихається енергією людських сердець. Їх музика є згустком енергії та несе величезний кармічний потенціал. Стиль, у якому творять, музиканти називають відьмацькою музикою (weedmack music).

«Гурт створений навесні 2014 року, коли вокалісти Євген Славянов і Макс Остяк, будучи в дуже безпосередньому гуморі, вирішили поревіти і постогнати на станції метро Тараса Шевченка. Звідти і ростуть корені нашого гурту. Трохи згодом до гурту долучилися перкусіоніст Макс Кудимець і басист Євген Котенко», - розказують про себе учасники.

Machu Picchu – інді-рок гурт, сформований у Львові музикантами з різних частин України. Троє з п’яти хлопців вчаться на факультеті міжнародних відносин, який і звів їх разом. Натхнення шукають у житті та архітектурі Львова, а також у творчості молодих британських гуртів нової хвилі.

Paper Planet - четверо хороших друзів, які з дитинства мріяли грати разом в гурті і хотіли, щоб їх почуло якнайбільше людей. Вибрали такі стилі музики, які найкраще відображають учасників, а це поп-панк, інді та альтернатива. Натхнення до них приходить спонтанно. Можуть тижнями грати старі пісні, а можуть за одну репетицію написати дві круті пісні у різних стилях.

Приходьте на фінал батлу 4 червня. Вхід – вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення