Академічний камерний хор «BREVIS» БУКОВИНСЬКЕ РІЗДВО

Академічний камерний хор «BREVIS» БУКОВИНСЬКЕ РІЗДВО

Всі анонси від: Тернопільська обласна філармонія

Академічний камерний хор "Бревіс" презентує глядачам різдвяну ораторію "Буковинське Різдво".

15 січня у залі обласної філармонії лунатимуть традиційні українські пісні, цікаві сучасні обробки та справжнє різдвяне дійство з колядками, щедрівками та віншуваннями.

▪️Головний диригент - заслужений артист України Святослав ДУНЕЦЬ

▪️Хормейстер – Іван БОБІТКО

Симфонічний рок-оркестр Brevis створений в Рівному у 2004 році і вже завоював прихильність серед поціновувачів музики далеко поза межами рідного міста. Молоді, талановиті музиканти з успіхом презентують нові та нові програми. Душевне та мистецьке виконання творів професійними музикантами не залишають байдужими слухачів України та Польщі упродовж багатьох років. Оркестр співпрацює з одним із найвідоміших нових українських проектів Onuka.

Репертуар Brevis - справжній ексклюзив – симфонічне виконання творів рок-гуртів та рок-виконавців! Добре відома тернополянам програма "Музика сердець. Рок-легенди" – симбіоз мистецтва, органічне поєднання роботи симфонічного оркестру, рок-музикантів та талановитих вокалістів. Brevis виконують хіти легендарних рок гуртів та виконавців – Nazareth, Scorpions, AC/DC, Deep Purple, Aerosmith, Metallica, Nirvana, Queen, Pink Floyd, Depeche Mode, Led Zeppelin, BonJovi, Europe, Roxette, Muse, Ozzy Osbourne, Michael Jackson, Robbie Williams та багатьох інших. Музика оркестру дарує відчуття довершеності і вражає новизною звучання завдяки цікавому аранжуванню, здійсненому керівником оркестру Геннадієм Фіськовим. Вокалісти та три десятки музикантів створять таку енергетику, яку ви ніколи не відчуєте на концертах поп-музикантів. Приходьте послухати музику так, як відчуває її оркестр Brevis.

Квитки: у касі ПК "Березіль", відділі Konica (ЦУМ) та онлайн - на kasa.in.ua.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення