Радісне Успішне Активне Християнство

Радісне Успішне Активне Християнство

Всі анонси від: Петро П'єх

У Тернополі за підтримки УГКЦ стартує новий проект «РУАХ». Що це таке? «РУАХ» - це серія щотижневих зустрічей для молоді, котрі допоможуть дізнатися більше про Бога, питання, «на котрі немає відповіді», а також провести час в приємній та затишній атмосфері. На цих зустрічах можна не лише почути про основи християнської віри, що подаються в доступній та зрозумілій формі, а й обговорити свої думки, запитання та сумніви з іншими молодими людьми.

«Для мене курс «РУАХ» -  це спосіб поділитись з молоддю Божою любов’ю, Його реальністю в моєму житті -, розповідає один з організаторів курсу Петро П’єх, -  і разом з ними ще раз задуматись над запитанням: «Що далі?», «Для чого Бог мене створив?», «Як я можу змінити цей світ?»».

Зустрічі відбуватимуться щочетверга 0 19.00 з 1 жовтня на парафії Святого Архистратига Михаїла та щосереди 0 19.00 з 30 вересня на парафії Святої Софії Премудрості Божої. Стати учасником курсу «РУАХ» може кожен бажаючий віком від 15 і до 30 років, незалежно від переконань чи соціального статусу. Участь у курсі – БЕЗКОШТОВНА та ні до чого не зобов’язує.

Кожне зібрання відбувається протягом двох годин: відведено час на невимушене спілкуванняза чашкою чаю,  слухання тем на зразок : «Як стати щасливим або в чому полягає сенс життя?», «Чи Бог існує і чому саме християнство,а не інша релігія?», «Яким є Бог?»та подальше  їх обговорення в малих групах. Час дискусій є одним із найулюбленіших частин «РУАХУ» для багатьох його учасників, адже є можливістю знайти відповіді на  незрозумілі питання, вільно висловитись та бути почутому кожному учаснику групи.
«Курс «Руах» - це одне з місць, де я можу відкрити в собі щось нове, почути думки інших людей, - ділиться враженнями колишня учасниця, а тепер одна із служителів, Ірина Пискун, - а також це можливість весело та корисно провести час.»

На курсі «РУАХ» Бог звертається до молоді сучасною мовою, дає пізнати Себе через спілкування, спільнотовість, котрої часом так важко досвідчити у сучасному світі, де губиться вартість та цінність кожної окремої людини. Запрошуємо саме тебе на курс «РУАХ».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення