Шкільний ярмарок

Шкільний ярмарок

ТРЦ "Подоляни" запрошує на шкільний ярмарок. Понад 1 000 пропозицій для школярів та студентів! Готуйтесь до школи разом з нами!   

Ось і настала пора, коли закінчується тепло, а батьки напередодні осені метушаться магазинами, щоб зібрати дитину до школи.  Якомога ефективніше зберегти Ваш час, допоможе ТРЦ "Подоляни" в якому є багато магазинів з товарами для школярів!
До вибору осіннього одягу потрібно ставитись із надзвичайною відповідальністю. Адже, він повинен бути зручним та приємним до шкіри, тому що з самого ранку дитина іде на навчання і проводить у школі близько п’яти - шести годин. Ніхто не відміняв – курточки. Осінні зміни погоди та температури щороку не перестають дивувати, а ви ж не хочете, щоб малюк замерз по дорозі до школи чи дому. У магазинах: Kid`s Look, Дочки і Синочки, 5.10.15, VIPчик, Спорт і Мода, Mixoutlet, Сільпо, вам допоможуть підібрати найкращий одяг для школярів.
Завітайте у: Бадуру, Інтертоп, Centro, CCC, Kari, Lux elite, Сrocus city, Подіум та оберіть зручне та якісне взуття для вашої дититни. Якісне взуття допоможе зберегти ніжки вашої дитинки сухими, що є важливим для проведення щасливих осінніх днів у школі та на дворі.
А також не забудьте придбати канцтовари, які ви можете знайти у Книжковій хаті та Сільпо, та спеціалізовані меблі для школярів у Стіл та Стілець.
Ми будемо раді бачити вас у ТРЦ "Подоляни" та гарантуємо позитивні емоції та якісні товари по доступним цінам.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення