«Міс Вінниця-2022»

Національний комітет "Міс Україна"  та Міський Палац мистецтв запрошують усіх на фінальне шоу конкурсу краси "Міс Вінниця" 2022! 
Відбір фіналісток відбувся 25 січня у МПП "Зоря".

Генеральний спонсор ювелірний завод "Діадема" розробив ескіз нової корони, яка буде подарована переможниці ювілейного конкурсу.
На учасниць фіналу очікує неймовірний подарунковий та призовий фонд - понад 150 000 гривень!
Цьогоріч до відбору було надіслано більше сотня анкет, а відібрали до фінального шоу лише 16 красунь!

Хто ж змагатиметься за корону та титул Міс Вінниці 2022:

Юлія Задорожна

Катерина Пазюк

Олена Козуляк

Олена Ошівська

Юлія Грабар

Вероніка Тулуб

Софія Семенюк

Марія Яричук

Алінур Хамітова

Анастасія Горбенко

Вікторія Швець

Вікторія Чорномаз

Інна Єзгор

Соломія Волос

Віталія Ярославська

Дар'я Мендор


Які Вимоги були до учасниць:
- Вік 17 - 26 років (повних років на момент фіналу Конкурсу)
- Зріст від 168 см.
- Громадянство України
- Не перебувала/ не перебуває в шлюбі
- Не має дітей
- Не має судимостей та шкідливих звичок
- Повністю дієздатна (неповнолітні особи діють за письмовою згодою батьків), володіє необхідними і достатніми правами та даними для набуття і здійснення наданих прав і виконання покладених обов'язків.

Фіналістки конкурсу обов'язково відвідують репетиції тричі на тиждень.


Виникли запитання?
Телефонуйте: (093)766-83-86, Юрій
або пишіть нам: [email protected]

Більше про конкурс МІС ВІННИЦЯ►
Міські конкурси краси у Вінниці проводяться з початку 90-х років. З 1998 року їх незмінним організатором став міський Палац мистецтв. Для самореалізації та самовдосконалення дівчат організатори роблять все.
Фіналістки протягом півтора місяця займаються хореографією та дефіле, відвідують спортивний зал. Додайте до цього відвідування стоматологів, перукарів, візажистів, модельєрів і стає зрозуміло: наскільки насичена програма
підготовки до фіналу конкурсу. Але, якщо взяти до уваги, що всі заняття – безкоштовні, а ще й до цього всі фіналістки отримають безліч подарунків – варто для себе, дорогої, помучитись.

Слід додати, що наш конкурс, чи не єдиний, де дорогоцінна корона переможниці щороку робиться за окремим дизайном і назавжди віддається новообраній міс.

Не випадково наші дівчата ставали переможницями та призерами національних конкурсів краси «Міс Україна» та «Королева України». (На фото: Іра Твердохліб, Ольга Дудник, Ярослава Куряча, Юлія Стратегопуло).
 

  

Окремо запитують про журі конкурсу, тому трішки про систему суддівства.
У відбірковому турі до складу журі входить 13-15 чоловік, половина з яких – представники засобів масової інформації. Голосування відкрите. При такій кількості членів журі, сума суб‘єктивних думок переходить у досить об‘єктивний вибір шістнадцяти фіналісток. Все як на політичних виборах: чим більше людей охоплює соціологічне опитування, тим менша похибка в результатах.

У фіналі – зазвичай сім досвідчених членів журі. Вирішальне слово – у представника Національного конкурсу «Міс Україна». Тому що для всіх – головне, щоб наша переможниця гідно представила м. Вінницю на конкурсі «Міс
Україна».

Також у лютому планується проведення 5-го благодійного аукціону. Кожна з учасниць фіналу виготовляє «hand made» вироби, які продаються. Всі зібрані кошти передаються на потреби вінничан, які служать в зоні АТО.
За три попередніх аукціони було зібрано близько 120 тис. грн.
 

Підготовка до конкурсу краси «Міс Вінниця 2022» у розпалі.

Наразі дівчата розпочали тренування у спортивному центрі «Next Fitness Hall».

Протягом місяця для них діє безлімітний абонемент, а тренування проходять під керівництвом професійних тренерів, які кожній із фіналісток підготували індивідуальну програму. 
Окрім цього, тричі на тиждень на дівчат очікують обов’язкові зайняття з хореографом та ще багато приємних сюрпризів

Виникли запитання? Пишіть нам: [email protected]

Вже відомо, що фінал конкурсу відбудеться 6 березня, а зірковим гостем стане Злата Огнєвич! 



[ev_photo_gallery]

Коментарі до події (11)
  • Ірина Богачук 21 Лютого

    а чому на афіші МІС- вінниця 2017 не Аліна Шамалюк , бо вона МІС ВІННИЦЯ ")!?а міс Вінниця 2016 Дашка Поліщук, якій купив корону , якийсь виконавчий директор "Діадеми", вона до цих пір повішала свого орлиного носа і волочиться з одруженим чоловіком ) Жах((((((((((
  • Шинкарук Александр 06 Березня

    Глянути на  "Вінницьку"   красу !  (:smile:)
  • Mikhail Pervushin 05 Березня

    Для рок-н-ролла;). Хотя шикарная девушка в шляпке по имени Таня, за которую я голосовал изначально, в финал не пробилась.
  • Чайка Юлія 05 Березня

    Хочу побувати на фіналі, крім підтримки своїх знайомих, цікавить сама масштабність, організація конкурсу. Цікаво поспостерігати за дівчатами, які виборюють титул "Міс Вінниця".
Отримуйте
регулярні оновлення