Київський театр «Чорний квадрат». Комедія для дорослих «Хто кого хоче?»

Київський театр «Чорний квадрат». Комедія для дорослих «Хто кого хоче?»

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Теми любові і сексу, непростих стосунків чоловіків і жінок та веселих курйозів у ліжку - невичерпні, як наше життя! А тому - готуйся, Віннице, знову відверто говорити про ЦЕ... разом з улюбленим Київським театром імпровізації «Чорний квадрат»!

11 березня о 19.00 у театрі Садовського найкращі актори найпопулярнішого театру України презентують вінничанам і гостям міста нову іскрометну комедію для дорослих «Хто кого хоче?», яка у столиці давно визнана справжнім бестселером і завжди збирає повні зали!

Ця яскрава, лірична і дуже смішна вистава із чарівним Олексієм Курилко і чудовою Іриною Когут у головних ролях, розповідає про випадкові зустрічі з дивними продовженнями, про почуття, які охололи і вимагають термінової реанімації і радикальних змін…

Ми говоримо про сьогодення і не соромимося в виразах! Вистава етюдний, яскравий, неймовірно смішний, але і ліричний одночасно, як сам Олексій Курилко, який закохує в себе з першої секунди! А так же чудова Ірина Когут. У театрі багато смішних вистав, за великим рахунком не смішних і зовсім немає, але цей спектакль як термоядерна бомба порве Вашу посмішку на шматки. Після перегляду м'язи обличчя будуть відчувати солодкий біль від невпинного сміху. Ми Вас попередили ...

У репертуарі «Чорного квадрату» багато смішних вистав і по великому рахунку не смішних взагалі немає! Але ця комедія, як термоядерна бомба порве вашу посмішку на шматки. Після перегляду м'язи обличчя будуть випробовувати солодкий біль від невпинного сміху!

Ми вас попередили…)

Якщо збираєтеся на виставу «Чорного квадрату» вперше, будьте готові до справжнього театрального екстазу!
Будете сміятися досхочу, нескінченно дивуватися вражаючій живій грі акторів, їхньому вмінню імпровізувати на сцені і влучним діалогам, які глядачі завжди на 100% розбирають на цитати.

Хто хоч раз побував на виставах «Чорного квадрату», одразу стає найвідданішим прихильником театру, подібного якому немає в Україні!

«Чорний квадрат» часто називають театром скандальним і провокативним, а у Вінниці після трьох абсолютних аншлагів епітети одні - улюблений і неперевершений!

Лише для вас нові відверті теми і щирі розмови про ЦЕ, пікантний сюжет, від якого неможливо відірватися, кокетство і флірт, сум і сміх, любов і ненависть. І ще щось таке… невловиме…  Мінімум вульгарності, нуль порнографії. Суцільний приємний еротизм, який лоскоче нерви і розслаблює мозок!

Багатообіцяюче літо варто розпочинати бурхливо! Разом з Київським театром «Чорний квадрат»!

11 березня о 19.00 у театрі Садовського буде весело, цікаво і по-справжньому гаряче!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення