Олександр Пономарьов 1 жовтня у Вінниці! Тур «Я люблю тебе»

Олександр Пономарьов 1 жовтня у Вінниці! Тур «Я люблю тебе»

Всі анонси від: Компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»

Улюбленець мільйонів, Золотий голос України, народний артист Олександр Пономарьов заспіває для вінничан у супроводі симфонічного оркестру у рамках першого за 10 років великого всеукраїнського туру! 

1 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів лише для вас грандіозна програма «Я люблю тебе», над створенням якої Олександр Пономарьов працював півроку. Це унікальний шанс наживо почути добре знайомі пісні, познайомиться з новими і згадати всі ті щасливі моменти, які кожен із нас переживав під музику головного романтика України.

Квитки на концерт вже у продажу!
Вартість - 180-600 гривень. Купуйте на сайті bilet.vn.ua, у касах ТСК «Магігранд» (2 поверх), Вінницького театру імені Садовського і Будинку офіцерів. 

Безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці замовляйте за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00- 63 і (098)101-00- 63.

Вже більше 20 років Олександр Пономарьов утримує звання кращого співака України. Рівних йому дійсно немає!!! Ні по силі голосу, ні по вмінню кожною піснею полонити серця слухачів. 

Флюїди романтики і любові на його концертах просто зашкалюють! Адже про любов і найпотаємніші почуття ніхто так не вміє співати, як Олександр Пономарьов! Його пісні вивертають душу і беруть за живе. А від унікального сильного голосу по тілу біжать мурашки! 
«Зіронька», «Варто, чи ні», «Серденько», «Ти моя», «Він чекає на неї», «Ніченькою темною», «Чомусь так гірко плакала вона», «Я люблю тільки тебе», «Я ніколи нікому тебе не віддам», «Мамі», «Заспіваймо пісню за Україну», «Недозволена» - улюблені ніжні та емоційні мелодії любові у Вінниці прозвучать у новому аранжуванні!

Але не тільки пісенним талантом Олександр Пономарьов буде вражати вінничан. Історії створення легендарних хітів присутні почують з перших вуст! У якості особливого сюрпризу на концерті прозвучить кубинська пісня, яку Пономарьову подарував Фідель Кастро. У цей час на сцені шоу-балет артиста спільно з глядачами із зали відтворить атмосферу справжнього кубинського карнавалу! Тож готуйся, Віннице – деяким щасливчикам пощастить у цей незабутній вечір станцювати з улюбленим співаком на одній сцені! 

Крім того, Олександр Пономарьов порадує глядачів улюбленими українськими піснями та неймовірним романсом «Белой акации гроздья душистые» з кінофільму «Дні Турбіних», який співакові порадила внести до концертної програми Ада Роговцева. Також цього вечора буде багато пісень, які Олександру Пономарьову подарували зіркові друзі. Це пісня «Кохана» лідера гурту «Бумбокс» Андрія Хливнюка, «Він чекає на неї» Святослава Вакарчука та Андрія Кузьменка «Не стидайся, то твоя земля». 

Концерт Олександра Пономарьова 1 жовтня у Вінниці буде справжньою незабутньою Мегаподією!

Пригощає ресторан «Тифліс».
Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення