Пісочна казка «Аліса в країні чудес»

Пісочна казка «Аліса в країні чудес»

Вперше у Вінниці після успішних гастролей в Європі - пісочна вистава-казка «Аліса в країні чудес»!
У Вінниці вистава відбдуеться 02 жовтня 2016 року у Будинку офіцерів!
Початок вистави о 14:00.

Унікальна пісочна казка «Аліса в країні чудес» Лауреат міжнародного конкурсу з пісочної анімації.
Авторка вистави, Катерина Дзюба, покаже в режимі реального часу пригоди Аліси.
Тут буде все - і чаювання, і королева, і Божевільний Капелюшник, і Білий Кролик.  Загадкові, примарні образи перетікатимуть одна в одну!

 - «Це плавне перетікання одного малюнка в іншій, кожна сцена супроводжується відповідною музикою. А за кадром текст озвучують професійні актори. Підбирали текст, відточували репліки, щось зайве викидали, оскільки зібрати воєдино пісочну анімацію, музичний матеріал, текст і все це укласти в чіткий хронометраж виявилося досить складно. Ми більше року готували цю казку і нарешті з гордістю можемо уявити її глядачеві », - поділилася Катерина Дзюба.

Виступ майстра пісочної анімації - це справжнє диво! Руки художника створюють на сяючому столі загадкові, хиткі, що перетікають один в одного образи, від яких неможливо відірвати погляд. Заворожлива крихкість і мінливість зображень супроводжуються акторським читанням і музикой.

Перед початком вистави (приходьте раніше) дітей запрошують на зустріч з справжніми жителями Країни чудес - Білим кроликом, Божевільним капелюшником, Чеширським котом і не тільки!
Також у залі Будинку офіцерів буде велика селфі зона для фотографування, спеціальний стіл для малювання піском, щоб юні глядачі власноруч спробували себе в ролі художника.
На дітей також чекають  живі герої казки, які приємно здивують всіх своїм спілкуванням і іграми і подарують всім прекрасний настрій!

Рекомендується для дітей від 5 років.
Вистава для дітей та дорослих!
Тривалість - 1 год.
Вартість квитків: від 60 грн!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення