Святковий концерт театру тіней  TEULIS до річниці Всеукраїнського туру "Крик Душі"

Святковий концерт театру тіней TEULIS до річниці Всеукраїнського туру "Крик Душі"

Святковий концерт Театру Тіней TЕULIS - всесвітньо відомого театру тіней, який отримав визнання в багатьох країнах Європи і на інших континентах. Постановка театру TEULIS- це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій.
Мистецтво театру має вік в декілька тисяч років, але в останні десятиліття цей жанр переживає відродження і небувалий апгрейд. Театр тіней дивовижно простий в ідеї, і йому підвладні чудеса перетворення. Варто тільки акторові зайти за напівпрозорий екран, як для глядачів починається мультиплікація: темні фігури виростають одна з одної, перетворюються, змінюються в розмірах.
 Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна причинити в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете в зачаровують шоу і захоплюючу дух хореографію, які з легкістю полонять Ваше серце ...
За останні 4 роки Театру Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант шоу в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччини. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Білорусії в Японії 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.


 

Розігруємо  2 запрошення  для друзів сайту. Щоб їх отримати Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1.  Залишити  у коментарях  посилання на цікаву Вам подію з сайтуmoemisto.ua/zt (Під цією афішею знизу підписуйте, що це за подія).  

2. Всі учасники розіграшу мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти у ВКонтакте  або Фейсбук  

3.  "лайкнути" це повідомлення "Мені подобаєтьсяheart "  (знизу, де вказано вартість квитків)

4.  Зроби репост у соцмережах цього запису "РОЗПОВІСТИ ДРУЗЯМ" (після другого відео, знизу)

Переможця  визначимо рандомно  24 травня. 

 

Коментарі до події (13)
Отримуйте
регулярні оновлення