Здоровий сон починається з правильного вибору матраца

amebli.com.ua
Автор:
amebli.com.ua
28 травня 2024

Уважність до затишку і бажання відпочити завжди були актуальними для більшості людей. Стрес, проблеми зі спиною та прагнення гарно виспатися вимагають наявності зручного матраца, який забезпечить максимальний комфорт під час сну та допоможе підтримати правильне положення тіла.

Здоровий сон починається з правильного вибору матраца

А якщо брати ортопедичний матрац, ви отримаєте ключ до здорового та комфортного відпочинку. Сучасні технології дозволяють створювати різноманітні моделі, які ідеально підтримують хребет та забезпечують оптимальні умови для відпочинку.

Ціни на ортопедичні матраци у Amebli можуть відрізнятися залежно від використаного матеріалу. Наприклад, вироби із натурального латексу можуть бути трохи дорожчими, ніж моделі зі штучним. Перед тим як обрати підходящу, важливо зрозуміти її особливості та відмінності.

На що звернути увагу при виборі ортопедичного матраца

Чому краще обрати ортопедичний виріб, а не ватний матрац чи сон на дивані? Питання закономірне. Річ у тому, що ортопедичні вироби являють собою складні конструкції, які призначені саме для забезпечення максимального комфорту та здоров’я вашої спини. Вони можуть бути:

  • з пружинами або без них;
  • з латексною основою;
  • доповнені додатковими шарами вовни, бавовни або розумної піни.

Всі вони розроблені з використанням спеціальної технології, що дозволяє забезпечувати правильне фізіологічне положення спини, знімати напругу з м'язів та покращувати кровообіг.

Належний нічний сон на спеціалізованій якісній основі забезпечить здоров'я, гарне самопочуття та високу працездатність. Головне — обрати якісний ортопедичний матрац, який ідеально підходить під індивідуальні фізіологічні особливості конкретної людини.

Який найкращий ортопедичний матрац для вашої спини

Якщо ви прийняли рішення не відкладати це питання на потім та вирушили в пошуках ідеального варіанту, ортопедичні вироби від Amebli в Києві можуть стати вашим надійним помічником у цьому. Але як обрати найкращу модель з великої кількості пропозицій? Розберемося разом.

Перед тим як визначитися з вибором, варто ознайомитися з різновидами матраців, які представлені на ринку сьогодні. Це можуть бути:

  1. Матраци з металевими пружинами або без них. Обидва варіанти мають свої переваги. Наприклад, моделі з незалежними пружинними блоками відомі своєю комфортністю та відсутністю скрипу під час перевертання вночі. Крім того, важливо звернути увагу на технічні показники, такі як кількість пружин на квадратний метр, що безпосередньо впливає на ортопедичний ефект.
  2. Ступінь жорсткості. Визначається особистими вподобаннями та фізіологічними особливостями сплячої людини. Можуть бути м'якими, середньої жорсткості або жорсткими.
  3. Матеріал наповнення. Наприклад: латекс, піна матрац, кокосова стружка, вовна, кокосовий латекс тощо. Кожен матеріал має свої унікальні властивості, які впливають на комфорт, вентиляцію та підтримку тіла під час сну.
  4. Наматрацник, який покриває верхню частину матраца, також важливий. Він може бути зроблений з різних матеріалів, таких як бавовна, віскоза або синтетичні волокна. Він також безпосередньо впливає на відчуття комфорту та теплоти під час відпочинку, а також на загальний зовнішній вигляд виробу та термін служби.

Також важливо звернути увагу на розмір матраца. Він повинен відповідати замірам вашого ліжка та забезпечувати достатню площу для сну та відпочинку.

Перед придбанням виробу радимо вивчити відгуки попередніх користувачів та вибрати надійного виробника, який гарантує якість та довговічність своїх товарів.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
ТОП-5 служб доставки суші в Києві: свіжість і смак гарантовані
ТОП-5 служб доставки суші в Києві:... Київ є великим та багатолюдним містом, де завжди багато людей, а вони мають різний смак та уподобання. Саме тому в столи...
Радіохвильова ексцизія шийки матки: показання до проведення процедури
Радіохвильова ексцизія шийки матки:... Шийка матки — один із найчутливіших органів у жіночому організмі. Її епітелій складається з двох типів клітин, які по-рі...
Особливості вибору ергономічного крісла
Особливості вибору ергономічного кр... Сучасний ринок меблів для роботи з комп'ютером щодня розвивається і вдосконалюється. Серед численних меблів особливу ува...