Ніно Катамадзе в Одесі

Виконавиця, яка співає серцем! Ніно Катамадзе – одна з кращих грузинських джазових співачок, автор і композитор пісень. Виступає і записується разом з джазовим ансамблем "Insight".

  • 2 жовтня о 18:00
  • Театр опери та балету

ПІСНІ ВЕЛИКОЇ НІНО КАТАМАДЗЕ - "Olei", "Once In The Street", "Beauty", "Will Come As A Snow", "Suliko" - кожна з цих пісень є знайомою та улюбленою ось вже для кількох поколінь.

У творчості артистки філігранно переплітаються джаз, рок і психоделіка, є композиції і грузинською, і англійською.

Унікальність співу Катамадзе – в божественному голосі і майстерних імпровізаціях, завдяки яким мова стає абсолютно не важливою. Як каже сама Ніно, вона "співає не слова, а почуття". І з цим неможливо сперечатися.

Концерти грузинської співачки Ніно Катамадзе – це потужний і дуже красивий вокал, неповторна харизма, притаманна її національності, і величезна, жіноча чарівність.

Атмосфера живих виступів Ніно – чудова, в кожному звуці і моменті! Створюється відчуття, ніби ви прийшли в гості до хорошого друга.

Співачка спускається в зал і з задоволенням спілкується з глядачами, ділиться особистими історіями і переживаннями. Щиро дякує публіку буквально після кожної пісні.

В її концертах з воістину божевільною енергетикою немає поділу на зірок і шанувальників. А є лише тонка душа і музика, почувши яку – закохуєшся назавжди.

Шоу по всьому світу, аншлаги не тільки в рідній Грузії, але і в Україні, Польщі, Литві, Франції, Англії, Ізраїлі, США... Масштабні фестивалі або камерні майданчики - вона може заспівати всюди! Творчість Ніно немов музика світу, яка об'єднує і окриляє.

Хочете відчути на собі проникливу музику, до мурашок на шкірі? 

Ніно Катамадзе – це музика не від цього світу, це музика, яка змушує міркувати, це музика, що підносить над суєтою.

Ніно одна з небагатьох іноземних артистів, які відвідують Україну. Вона активно підтримує нашу боротьбу проти агресора з перших днів. Ніно є надзвичайним прикладом самобутності грузинської культури, яке так тісно переплітається з нашим сьогоденням.

 
Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення