30 днів на велосипеді / 30 days of biking. Флешмоб

30 днів на велосипеді / 30 days of biking. Флешмоб

"30 днів на велосипеді / 30 days of biking" – всесвітній флешмоб. Щоби приєднатися, достатньо дати собі обіцянку їздити на велосипеді щодня протягом квітня – на будь-яку відстань, з будь-якою метою, будь-куди.

Флешмоб не має організаторів чи координаторів: кожен, хто стає учасником, автоматично долучається до інформаційної кампанії про флешмоб. Хочете бачити Київ велосипедним? Розкажіть про "30 днів на велосипеді" своїй аудиторії - родині, друзям, френдам, колегам і т.д.

Як брати участь у флешмобі:
1) дати собі обіцянку їздити щодня на велосипеді у квітні
(можна зареєструватися на сайті http://30daysofbiking.com/ (Pledge). Це потрібно лише для того щоб бачити, скільки людей долучається до акції по всьому світу)
2) ділитися з іншими щоденним враженнями від їзди на велосипеді в соціальних мережах, використовуючи хештег #30daysofbikingKyiv2017

Календарики "30 днів на велосипеді"

Спеціально до флешмобу "30 днів на велосипеді" Асоціація велосипедистів Києва за підтримки мережі веломагазинів VELOPLANETA підготувала календарик на квітень, щоб відзначати в ньому дні на велосипеді. Його можна вставити в спиці велосипедного колеса або використовувати якось інакше. Наприкінці квітня можна буде подивитися, скільки днів ви накрутили на велосипеді.

Календарик можна взяти в офісі Асоціації (вул. Набережно-Лугова, 12, кім. 205) або в магазинах “Велопланети”, де дарують флягу на велосипед кожному учаснику флешмобу, який заїде до них по календар.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення