39-й тиждень моди в Україні (Ukrainian Fashion Week)

39-й тиждень моди в Україні (Ukrainian Fashion Week)

МОДА НА ВІСТРІ

Fashion-простір найшвидше реагує на глобальні політичні, соціальні, економічні зміни. За це ми і любимо моду, віддаючи належне інтуїції й таланту її гравців. Але не тільки креативом реагують дизайнери на світові катаклізми. Зміни, що відбуваються у правилах, за якими мода грала кілька останніх десятиліть, комусь здаються хаосом, комусь революцією. Зміни дат, злиття ліній, колаборації  брендів, зміни пріоритетних ринків, зміни дизайнерів у Домах моди, зміни маркетингових і рекламних стратегій… Зміни, зміни, зміни... Мета цієї революції більш прагматична, ніж здається. Мода прагне повернути продажі, повернути увагу і фанатизм мас. Але об’єктивно – мода як ніколи відповідає своїй місії: генерувати та віддзеркалювати зміни.

 

Новий кампейн Ukrainian Fashion Week, задуманий нами ще навесні, якнайкраще візуалізував розуміння поточного моменту.
Хто, як не природа, є втіленням постійних змін.
Кому, як не молодим, руйнувати стереотипи.
Чим, як не розкутою образністю, вітати нове.
Модно бути «живим», модно бути сміливим, модно приймати зміни.
І кому, як не молодій і амбітній українській моді, демонструвати цю зухвалість світові.

ПРОГРАМА ПОКАЗІВ
102 дизайнери, 54 покази, 24 локації, 19 спеціальних проектів, понад 200 акредитованих ЗМІ та близько 18 000 гостей за 7 днів.

Вже традиційно подіумну програму Ukrainian Fashion Week відкриє показ POUSTOVIT. На головній локації Ukrainian Fashion Week у Мистецькому Арсеналі буде діяти два подіуми: головний подіум (Main Сatwalk) та подіум у правому крилі МА. Вже декілька сезонів ми спостерігаємо розширення «простору» Ukrainian Fashion Week, дизайнери виходять за рамки локації Мистецького Арсеналу та організовують власні шоу у найрізноманітніших місцях Києва – у Цирку, столичній школі, на паркінгу... Цього сезону дизайнери також здивують вибором локацій для показів.

Fashion-презентації, перформанси, шоу-руми – колекції весна-літо 2017 у рамках Ukrainian Fashion Week будуть представлені у різноманітних, актуальних для кожного бренду, форматах.
Деталі дивіться на сайті події.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення