Allan Harris

На День Закоханих Міжнародний джазовий абонемент дарує вам черговий концерт в рамках "Сезону джазового вокалу"!

14 лютого 2017 року у київському клубі Sentrum (вул. Шота Руставелі, 11) з новою програмою Nobody Loves You Better виступить давній улюбленець столичної публіки Аллан Харріс (Allan Harris).

Американський джазмен виконає найкращі джазові пісні про кохання, серед яких My Funny Valentine, L.O.V.E, Moody's Mood For Love, You Don't Know What Love Is і багато інших. Поєднання перевірених часом мелодій, чудового голосу одного з кращих вокалістів Нью-Йорка і затишної атмосфери джаз-клубу - це рецепт найкращого романтичного вечора в День усіх закоханих!

Аллан Харріс - видатний американський співак, гітарист і композитор. Широкій публіці він відомий завдяки унікальному голосу («вражаючий баритон» на думку журналістів New York Times) та оригінальним інтерпретаціям музичних стандартів.

Музикант голосно заявив про себе на нью-йоркській сцені в кінці минулого століття. На його рахунку спільні виступи і записи з такими джазовими зірками, як Еббі Лінкольн, Вінтон Марсаліс, Томмі Фланаган, Елла Фітцджеральд, Рей Браун, Марк Вітфілд, Кларк Террі, Роджер Хамфріс, Сайрус Честнат, Білл Чарлеп, Клаудіо Родіті, Крісчен МакБрайд і багатьма іншими.

Творчість Аллана Харріса було відзначено безліччю престижних нагород: як музичних, так і театральних. Наприклад, премію New York Nightlife в номінації "Видатний джазовий вокаліст" музикант отримував тричі. У грудні 2015 року Аллан Харріс був визнаний "Зіркою, що сходить" в категорії чоловічий вокал (Rising Star-Male Vocalist) критиками впливового джазового журналу DownBeat.

Наприкінці 2016-го року джазмен випустив свій черговий альбом Nobody's Gonna Love You Better. Пісні про кохання з цього диску гості концерту в Києві зможуть оцінити одними з перших.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення