Анімаційний фільм "Секрети домашніх тварин"

Анімаційний фільм "Секрети домашніх тварин"

Секрети домашніх тварин 3D/The Secret Life of Pets / Тайная жизнь домашних животных
Рік: 2016. Країна: США
Режисери: Кріс Рено, Ярроу Чейні 
Студія: Universal Pictures, Illumination Entertainment
Жанр: анімація, сімейний
Прем’єра (в Україні): 04.08.2016
Прем’єра (у світі): 24.06.2016
Тривалість: 87 хв
Вікові обмеження (років): 6
ПРОЙДИ ТЕСТ ТА ДІЗНАЙСЯ - ЯКА ТИ ТВАРИНКА ІЗ "СЕКРЕТІВ ДОМАШНІХ ТВАРИН"!enlightened

Захоплююча історія про домашніх тварин від режисера популярних мультфільмів "Нікчемний я" і "Лоракс" Кріса Рено, а також продюсерів "Посіпаки", "Льодовиковий період" і "Хортон". Улюбленець своєї власниці пес Макс жив щасливо у квартирі на Манхеттені. Він грав і спілкувався з сусідськими звірями. Але все життя Макса перекинулося догори дригом, коли його хазяйка вирішила взяти ще одного пса - Дюка. Парочка ніяк не могла помиритися, проте їм довелося залишити свої сварки позаду з більш важливих причин. Кролик на ім'я Сніжок збирає армію загублених домашніх тварин, щоб помститися своїм двоногим кривдникам.
Ще в січні 2014 року стало відомо про створення мультфільму "Секрети домашніх тварин" . Першими до проекту приєдналися відомий стендапщик Луіс С.К. ("Афера по-американськи"), Ерік Стоунстріт ("Американська історія жахів") і Кевін Харт ("Шалений патруль"). 
Режисерами картини виступили оскарівський номінант Кріс Рено і художник "Нікчемний я" і "Лоракс" Ярроу Чейні. У грудні 2015 року був заявлено про те, що композитором мультфільму "Секрети домашніх тварин" стане лауреат "Оскара" Александр Деспла. На рахунку француза близько півтори сотні робіт. Серед них фантастична мелодрама "Загадкова справа Бенджаміна Баттона" Девіда Фінчера, історична картина "Король говорить" з Коліном Фертом, одна з частин "Гаррі Поттера", "Дерево життя" Терренса Маліка, "Гра в імітацію" з Бенедиктом Камбербетчем. 


По случаю премьеры мультфильма кинотеатр "УКРАИНА" устраивает 6 августа в субботу Детский праздник и просмотр фильма
Вас ждёт увлекательная программа с аниматорами, конкурсы, призы, сладкий стол, карамельный мастер-класс, аквагрим и море веселых эмоций.  Начало праздника в 11:30, просмотр фильма в «красном» зале в 12:10. Ваш билет на мультфильм является вашим пригласительным на праздник. Билеты можно приобрести в кассах кинотеатра или забронировать по тел.: 044 279 67 50 


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення