Анонс вистав в Національній опереті України у жовтні

Анонс вистав в Національній опереті України у жовтні

Всі анонси від: Національна оперета України

Анонс вистав театру оперети у жовтні

01 жовтня о 19:00 у Київському національному академічному театрі оперети (вул. В. Васильківська 53/3) відбудеться гала-концерт з нагоди відкриття 83-го театрального сезону.
В яскравій шоу-програмі – вся палітра стилів та жанрів, у яких працює сучасний музичний театр європейського зразка. На глядачів чекають їх улюблені номери та нові несподівані прем’єри. Дивовижний світ інтригуючої гри, чаруючого співу та запального танцю полонить серця, а святкова атмосфера подарує гарний настрій!

У жовтні колектив театру буде радувати поціновувачів оперети, опери та мюзиклу брендовими концертами та виставами найвищого ґатунку.
Доречі, хочемо поділитися чудовою новиною! 6,7 жовтня у правому фойє театру відбудеться ПРЕМ’ЄРА ВИСТАВИ «Театр у кишені, або Всі ролі зайняті», муз. В-А. Моцарта. В структурі німецької комічної опери зінгшпіль чергуються вокальні арії та розмовні діалоги, а в постановці «Театр у кишені, або Всі ролі зайняті» молодого режисера Максима Булгакова чергуються і самі комічні опери Моцарта.

Як розпізнати фальш в словах і правду в діях? «Театр у кишені» - це емоційна, бурхлива вистава в сучасній інтерпретації. Глядач відчує, як містика та веселощі переплітаються в єдиний танок під назвою Життя. Ми хочемо відкрити таємничу завісу театру. А чи знаєте Ви, що артисти після того, як знімають грим та театральні костюми, стають звичайними людьми з своїми бажаннями, мріями та сподіваннями?

08 жовтня відбудеться оперета «Графиня Маріца», муз. І.Кальмана представлена глядачу в новій інтерпретації: перероблене лібрето Я.Іваницької за мотивами п’єси Ю. Браммера та А. Грюнвальда, абсолютно новий поетичний текст музичних номерів. Нова сценічна версія «Графині Маріци» надзвичайно динамічна, наближена до сучасного глядача. «Угорське «коріння» оперети підкреслюватиме сценографія.
Графиня Маріца - стрімка та нестримана, горда та самодостатня. Вистава наповнена любовною лірикою, в якій головна героїня, переживаючи труднощі і розкриваючи всі грані свого характеру, знаходить справжнє кохання. Глядач порине у вишуканий світ дворянського життя, прикрашений понад 350-ма розкішними костюмами, створеними для цієї постановки.
Оперета «Графиня Маріца» виборола аж дві найвищі українські театральні нагороди «Київська пектораль» : «Краща музична вистава 2016 року», «Краща чоловіча роль другого плану».

12 жовтня глядачі зможуть отримати задоволення від мюзиклу «Труффальдіно із Бергамо» за мотивами п`єси К.Гольдоні «Слуга двох панів» на музику О.Колкера. Розлуки та небезпечні подорожі, сварки і дуелі, пристрасні клятви та інтриги – через все це доведеться пройти героям вистави у пошуках власного відчуття щастя. Захоплююча історія про винахідливого юнака, який влаштував особисте щастя своїх господарів-панів та своє власне. Вистава отримала «Київську пектораль» у номінації "Краща музична вистава 2014 року".

19 жовтня на сцені театру оперети Ви можете побачити всесвітньо відомий бродвейський хіт – мюзикл «Звуки музики» Р. Роджерса. Свого часу спектакль витримав 1443 покази на Бродвеї та виграв 8 престижних театральних премій «Тоні».
В основі сюжету – реальна історія, взята з мемуарів австрійської співачки, баронеси Марії фон Трапп. Юна Марія рано осиротіла й пішла в монастир, аби стати черницею. Але творчій натурі дівчини тісно у стінах обителі. Це розуміє і матінка-настоятелька, вона пропонує Марії попрацювати гувернанткою в сім’ї овдовілого морського капітана Георга фон Траппа, який виховує семеро дітей віком від 5 до 16 років. І саме тут дівчина розкриває свій талант – вона вчить дітей співати… і закохується в їхнього батька.
Ця історія стала легендою на сцені і в кіно, увійшла до топ-10 найзнаменитіших мюзиклів світу. «Звуки музики» – це романтична історія про колосальну вагу родинного затишку у житті людини. Розповідь про те, як зберегти справжнє кохання та міцну родину. Про сімейні цінності – як основу і головний аргумент. Про любов і музику – як еліксир, що зцілює… Про вірність ідеалам і принципам, чесність перед самим собою і суспільством. Це історія людей, які не забули про вкрадену у них Батьківщину.

У «Вечорі мюзиклу» від Національної оперети, що відбудеться 27 та 28 жовтня, ви побачите сучасну інтерпретацію вже відомих шедеврів жанру і водночас познайомитесь з багатьма прем’єрними номерами, у тому числі з бродвейських мюзиклів (адже Національна оперета – єдиний в Україні театр, який має офіційну ліцензію від Нью-Йорка на право постановок бродвейських перлин). Здивують і порадують номери з мюзиклів «Привид опери» Е.Л. Уеббера, «Звуки музики» Р. Роджерса, «Хело, Доллі!» Дж. Хермана та ін.

Початок вистав о 19:00.
Дивіться повний перелік вистав у жовтні на сайті http://operetta.com.ua/afisha/
З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами!
Детальніше за номером телефону +38 044 2876257 (каса)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення