"Арсенал любові" в Мистецькому Арсеналі

"Арсенал любові" в Мистецькому Арсеналі

ПРОЕКТ «АРСЕНАЛ ЛЮБОВІ»
Дати проведення: 11 ‒ 14 лютого 2016
Офіційне відкриття: 11 лютого о 18:00
11 лютого у Мистецькому Арсеналі розпочнеться проект «Арсенал  Любові», приурочений до найромантичнішого свята року. Підготуйтеся до Дня закоханих! Завітайте в Мистецький Арсенал за подарунками та яскравими емоціями! 

Пам’ять про Святого Валентина шанують в католицькій (14 лютого) і православній (30 липня) традиції. Проте саме взимку кожному з нас не вистачає внутрішнього тепла й турботи. «Арсенал Любові» прагне нагадати про необхідність частіше виявляти найсвітліші почуття.
У програмі Арсеналу Любові:

-       мистецтво, музика, мода та кіно
-       beauty-corner та святкові фотозони
-       романтичні кав’ярні
-       безліч цікавих подарунків: прикраси, книги, квіти, солодощі, іграшки, сувеніри
-       лекції та майстер-класи
-       розіграш подарункових сертифікатів.

Напередодні дня Святого Валентина Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД» відкриє в Мистецькому Арсеналі зону безпечного кохання ‒ проект Safe Connection, який нагадає молоді про крихкість почуттів, про те, як важливо захищати любов і піклуватися про своє здоров'я.

У період з 11 по 14 лютого у 8, 9 і 10 залах Мистецького Арсеналу на вас чекатимуть лекції про безпечний секс, подані крізь призму мистецтва, кіно та літератури, кінопокази та дискусії, зустрічі з активістами боротьби зі СНІДом і з людьми, чиє життя змінила епідемія ВІЛ/СНІДу. Також у програмі фешн-шоу від соціального бренду Fashion AID, зона безкоштовних фотосесії, де професійні візажисти допоможуть вам поекспериментувати з макіяжем і зачіскою. Всі бажаючі зможуть отримати консультацію і здати безкоштовний швидкий тест на ВІЛ. Також ви зможете порадувати коханих стильними подарунками з благодійного магазину і отримати безкоштовні презервативи. Для цінителів мистецтва ‒ арт-інсталяція від всесвітньо відомого художника Ай Вей Вея.
І це далеко не повний перелік того, що Safe Connection готує для всіх закоханих і тих, хто тільки шукає свою любов. Буріть участь у заходах програми фонду «АНТИСНІД» на Арсеналі Любові! Приєднуйтесь до свята безпечного кохання!

Любов ніколи не вимагає, вона завжди дає! Тому ми запрошуємо взяти участь в благодійних акціях Арсеналу Добрих Справ та приєднатися до збору коштів на закупку вакуумного аспіратора для Центру матері та дитини ім. Проф. Руднєва, м. Дніпропетровська (спільно з БФ "КОЛО") ‒ закладу, що надає в повному обсязі медичну допомогу новонародженим та їхнім матерям всієї області, а також маленьким пацієнтам із зони АТО. В центрі гостро стоїть питання відсутності необхідного обладнання, адже застаріла техніка часто не відповідає сучасним вимогам лікування надскладних  патологій та умовам проведення унікальних оперативних втручань, які рятують життя новонароджених дітей. Центр спеціалізується на реанімації немовлят та недоношених дітей, патологіях у новонароджених, дитячій пластичній хірургії та хірургії немовлят.

Також під час проекту працюватиме новий етап освітнього проекту для дітей та родин АРСЕНАЛ ІДЕЙ, який пройшов повне оновлення та будується за проектним принципом, представляючи окремі творчі простори на загальну тему Місто майбутнього.   

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Години роботи: 
11 лютого ‒ з 15:00 до 21:00. Офіційне відкриття в о 18:00 (вхід за запрошеннями, акредитацією, вхідними квитками) 
12‒14 лютого ‒ з 11:00 до 20:00.
Вартість вхідного квитка – 50 грнБезкоштовний вхід для дітей до 12 років та за наявності посвідчення: інвалідів 1-2 групи, військовослужбовців строкової служби, учасників АТО.
Адреса: вул. Лаврська 12, Тел./факс: +380 44 288 51 22, artarsenal.in.ua, facebook.com/Mystetskyi.Arsenal

 

Коментарі до події (7)
  • Гунько Юлия 09 Лютого

    Саме таких "арсеналів" не вистачає українцям)
  • Кононюк Наталія 09 Лютого

    Цікава подія)))
  • Анонім 09 Лютого

    дуже цікаво
  • Анонім 09 Лютого

    Хочу посетить
Отримуйте
регулярні оновлення