Арт-виставка Маріанни Маслової. Живопис. Графіка

Арт-виставка Маріанни Маслової. Живопис. Графіка

Всі анонси від: Державна бібліотека України для юнацтва

Це ціле зібрання картин і малюнків, які були створені в період з 2000 – 2017 рр..
На виставці будуть представлені живописні серії з подорожей Україною, Європою, Азією; графічні серії "Міфи про квіти", "Тамгі", "Мода Моди" (серія Ню); картини в авторському стилі «граж», натюрморти та квіткові композиції.

Ідея поєднати непоєднуване вже багато століть розбурхує уми творців. Молодій художниці Маріанні Масловій вдається гармонійно об'єднати на полотнах дві кардинально різні культури: східну і західну. Секрет в тому, що це поєднання для неї цілком природно.

Маріанна народилася в Казахстані, а коли дівчинці було 10 років, її сім'я переїхала в Україну. Можна сказати, що творче становлення художниці проходило саме тут, але сильний вплив рідних краєвидів казахському степу, самобутніх квітів і візерунків не могли не залишити відбитку на творчості майстра. Маріанна не має академічної освіти в області живопису, тільки вивчала «малюнок» у академіка А. Г. Тітова. Усьому, що вміє в живопису, художниця навчилася сама. І до цього дня вона знаходиться в процесі постійного вдосконалення техніки, у пошуку нових засобів виразності і творчих експериментів. Дивлячись на роботи Маріанни різних періодів, можна чітко простежити зміни колористики, тематики і манери письма, адже постійна еволюція стилю - дуже плідний грунт для творчості.

Персональний сайт Марианна Маслова (Marianna Maslova): www.marianna-maslova.com
Координатор: зав.відділу мистецтв ДБУ для юнацтва Алина Островая (Аліна Острова), 257-86-27

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення