Арт-об'єкти про історію Києва на Співочому полі

Арт-об'єкти про історію Києва на Співочому полі

Всі анонси від: Співоче поле

13 грудня, напередодні новорічних свят на Співочому полі встановлять історичні арт-інсталяції, присвячені Києву. Кожна з них символізує знакові пам'ятки міста: Золоті ворота, Софіївську площу, Петриківський розпис. На одній з фігур відвідувачі зможуть впізнати засновників столиці- Кия, Щека та Хорива. І навіть, лик Георгія Побідоносця - найвідомішого святого в християнському світі.

Автором-розробником інсталяцій виступила українська компанія Dion. Всі фігури зроблені з міцної нержавіючої сталі, мають п'ятишарове покриття, яке наносять на автомобілі марки Rolls-Royce. Головна фішка в тому, що всі зображення зроблені трафаретно та висвітлюються різними відтінками за допомогою спеціального технологічного світла Led RGB.

За словами представників компанії-оператора Співочого поля, поява таких арт-об'єктів на локації посилить популяризацію історії Києва, а також приверне туристів. І звичайно ж, створить новорічний настрій напередодні свят.

«Всі фігури будуть встановлені вже перед католицьким Різдвом. Вони світяться, переливаються різними кольорами веселки, що виглядає казково та красиво. Відвідувачі зможуть не тільки зробити яскраве фото, але й згадати історію Києва. Арт-об'єкти будуть перебувати на локації під час проведення Новорічного фестивалю гігантських китайських ліхтарів. Думаю, вони вдало розбавлять виставку українським колоритом», - ділиться Денис Погорєлко, керівник компанії-оператора Співочого поля Grand Event.

Варто відзначити, що побачити арт-об'єкти можна буде в період проведення Фестивалю гігантських китайських ліхтарів (з 13 грудня до 2 лютого).

Вхід на фестиваль-платний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення