Арт-простір "Mezzanine": обмін книжками та виставка цікавих книжних обкладинок

Арт-простір "Mezzanine": обмін книжками та виставка цікавих книжних обкладинок

30 травня, З 15:00 до 03:00 ночі в арт-просторі "Mezzanine" що, Нижньоюрківській, 31, відбудеться літературна подія Chapter #1. 
Вхід: ваша улюблена книжка. Візьміть її  з собою та подаруйте або обміняйте на іншу книгу.
"Кожен з нас створює навколо себе свій власний світ. Він формується з того, що ми пропускаємо через себе, і що залишає в нас по собі відбиток. Книжки з тими образами і незабутніми історіями, якими нас веде автор; музика, яку згадуємо у певні моменти і за певного настрою; фільми, які хочемо передивлятись знову і вивчати до дрібниць; вірші, в яких шукаємо відповіді і питання, і головне – люди, яких ми зустрічаємо і з якими ділимося знаннями, змінюючись самі і змінюючи їх. Зміни в нас часто відбуваються через одну фразу, цитату, один епізод фільму, які ми пам'ятаємо ще довго. Саме такими важливими речами потрібно ділитись! Саме для цього ми і робимо першу зустріч Chapter. Приходьте, діліться і беріть!" - зазначають організатори.

Програма:

Favorite-book-crossing. На відміну від традиційного буккросінґу, коли люди обмінюються непотрібними книгами, організатори пропонують ділитися улюбленими. Тут ви зможете подарувати, обміняти чи продати свою книжку, знайти собі нові книжки і поповнити домашню бібліотеку.

Виставка найцікавіших та найдивніших книжкових обкладинок.

Лекторій. програма:

15:00  "Долання меж – між чорнилом і фарбою: Шульц, Зальцман, Кубін, Ерделі".
Лектор – Евгеній Стасіневич. Літературний критик і оглядач інтернет-ресурсу Іnsider, докторант Києво-Могилянської академії, лектор і батько.
16:30 "Від тексту до постановки".
Лектор – Влад Троїцький. Режисер, драматург і актор. Директор театру "ДАХ" та етно-гурту "ДахаБраха".

18:00 "Гортаючи сторінки за монтажним столом. Як Кубрик, Поланскі та Фінчер читали в кіно".
Лектор - Лук'ян Галкін. Кінознавець, викладач культурного центру PhotoCULT та Кінолекторію у Freud House, автор курсу "Кіносинкретизм" і людина з величезним багажем знань і чудовим почуттям гумору.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення