Кармен-сюїта - Балет-феєрія у Театрі оперети

Кармен-сюїта - Балет-феєрія у Театрі оперети

Всі анонси від: Київський національний академічний театр оперети

Балет-феєрія. Музика Ж.Бізе.

Уже багато років образ Кармен не сходить зі сцен провідних музичних театрів , вражає, хвилює, полонить та бентежить.

«Кармен-сюїта» – це одна з найвідоміших балетних постановок у світі. У новій оригінальній трактовці від головного балетмейстера Національної оперети України Вадима Прокопенка глядач стане свідком яскравої, захоплюючої, неймовірно бурхливої і, водночас, трагічної історії кохання: «Кожен балетмейстер в своєму житті мріє створити постановку, на яку надихає геніальна музика. А музика Бізе – це стихія, цунамі, не можливо слухати і бути байдужим… Артисти балету в иступають в цій постановці,  в першу чергу, як актори, рухами, пластикою тіла, мімікою і жестами вони розповідатимуть пристрасну історію кохання, що розгортається в Іспанії». 
Головна героїня – це не просто вродлива жінка, горда, волелюбна  та безкомпромісна. Вона – це гімн коханню, коханню щирому, чесному, палкому, вимогливому, коханню колосального злету почуттів. 

На глядачів вистави чекає яскраве видовище: музика, декорації, костюми, світлові та звукові спецефекти  цілком і повністю відтворять дух Іспанії. Ви побуваєте на кориді, завітаєте до славнозвісної таверни Лілас-Пастья, почуєте гру на кастаньєтах, побачите оригінальну хореографію багату складними підтримками, прийомами еквілібристики  та елементами неперевершеної техніки вистукування ритму носком, п'ятою та стопою – сапатеадо, використаної в іспанському танці фламенко. 

Відчуймо Іспанію разом, ставши свідками незабутньої історії кохання!

Хореографія та постановка – Вадим Прокопенко
Диригент-постановник – Сергій Голубничий

Дійові особи та виконавці:

КАРМЕН - з. а. України Юлія Ільченко, Анна Шарабуріна
ХОЗЕ - Максим Булгаков, Євген Радченко
ЕСКАМІЛЬЙО - Михайло Боцок
ДУША - з. а. України Тамара Ходакова, Соломія Приймак. Друзі, подруги,солдати, народ - артисти балету та хору.
ЦІНА: 30-180 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення