Лускунчик - Новорічні казки від Олександра Стоянова

Лускунчик - Новорічні казки від Олександра Стоянова

Всі анонси від: Жовтневий палац

«Лускунчик» з Катериною Кухар в Києві!

З 25 по 30 грудня 2021 року на сцені Жовтневого палацу відбудеться балет «Лускунчик» в Києві за участю зірок світового балету: прими-балерини Катерини Кухар, Петри Конті, Джозефа Гаті і Олександра Стоянова!

Це класичний балет, який кожен з нас знає з дитинства. Дивитися його можна нескінченно, а особливо, коли головну жіночу роль у ньому виконує одна з найбільш відомих та визнаних танцівниць України - Катерина Кухар. Лібрето вистави створено за мотивами казки “Лускунчик і Мишачий король” про зачарованого принца, якого відьма перетворила на потворну ляльку. Але дівчинка Марі потрапила до Марципанового королівства і завдяки своєму люблячому серцю розвіяла злі чари та звільнила Лускунчика від закляття. Автором інсценування став французький балетмейстер Маріус Петіпа, який більшу частину свого життя прожив в Росії.

Класичний балет Петра Чайковського

Цей балет не став би світовим шедевром без музики видатного композитора Петра Чайковського, що і зараз є однією з візитних карток автора. Геніальна музика та балетні партії майстра склалися в одну з найкращих вистав в історії балету, який ми запрошуємо подивитись наживо. Незабутні емоції та неперевершене мистецтво для вас!

Відомий балет з примою оперного театру
Геніальна класична музика
Справжня Різдвяна казка
Лібрето за повістю-казкою Ернеста Теодора Амадея Гофмана «Лускунчик і мишачий король»: Маріус Петіпа
Хореографія: Валерій Ковтун
Музика: Петро Чайковський

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення