Освіта в Азії. Гранти. Програми. Можливості - Безкоштовний семінар

Освіта в Азії. Гранти. Програми. Можливості - Безкоштовний семінар

Азія, ймовірно, є найбільш динамічним регіоном у світі. Вона відкриває та створює нескінченні професійні можливості. Зростаюча економіка країн Сходу потребує висококваліфікованих фахівців, тому сьогоднішній рівень системи освіти азійських країн відповідає найвищим світовим стандартам.

Якщо: Вас захоплюють країни Азії? Ви хочете отримати сучасну, інноваційну та найперспективнішу освіту за кордоном? Отримати можливість безкоштовного навчання протягом всього періоду навчання? Стати одним з мільярду щасливих мешканців Піднебесної? Зануритися в унікальну культуру, перебуваючи при цьому в найсучаснішому місці на планеті? Подивитися на зворотну сторону AliExpress, на кейпоп зірок, мудрих пустельників-ченців та лікування зміїним серцем? Приходьте 24 жовтня о 18:30 на безкоштовний семінар: "Освіта в Азії. Гранти. Програми. Можливості", на якому експерти компанії Mudra розкажуть про: Глобальний фокус. Азію як регіон Переваги отримання освіти в Азії. Сінгапур. Малайзія. Китай. Програми, спеціальності, ціноутворення. Як отримати грант на безкоштовну освіту в Азії.

Вартість: Безкоштовно. Кількість місць обмежена. Кому варто відвідати семінар? - Школярам 9-11 класів, яких цікавлять програми та шляхи підготовки до навчання в країнах Азії. - Випускникам шкіл, які не встигли / не змогли зарахуватися цієї осені. - Батькам, що розглядають варіанти та можливості навчання дітей в Азії. - Студентів українських закладів вищої освіти, що планують отримати ступінь магістра. - Молодим спеціалістам, нещодавним випускникам вузів, що планують змінити спеціальність, отримати другу вищу освіту, або цікавляться програмами MBA. - Шукачам грантових програм та безкоштовного навчання за кордоном. - Всіх, кого захоплюють країни Азії. Отримати більше інформації та зареєструватися можно - тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення