Biohacking Conference Kyiv 2020

Biohacking Conference Kyiv 2020

Як продовжити молодість і покращити здоров’я: про що розкажуть спікери Biohacking Conference Kyiv 2020!

11 листопада 2020 року компанія Smile-Expo проведе першу Biohacking Conference Kyiv, присвячену ефективним способам покращення здоров’я та збереження молодості. У події візьмуть участь відомі біохакери, вчені та лікарі.

Відвідувачі конференції дізнаються, як запобігти виникненню хвороб, підвищити свою продуктивність і максимально продовжити життя. Фахівці з різних сфер, що пов’язані з питаннями здоров’я, презентують інформативні доповіді, а також поділяться особистим досвідом у біохакінгу. На конференції продемонструють рішення, які реально діють і допомагають розкрити біологічний потенціал організму.

Кому буде корисна ця інформація?

Конференція присвячена темам, які зацікавлять біохакерів, прихильників здорового способу життя, а також усіх тих, хто хотів би підвищити ефективність свого організму та прожити довге життя.

Спікери розкажуть, які програми для покращення здоров’я та самопочуття найбільш ефективні, а також де знайти правдиву інформацію про методи біохакінгу. До того ж вони пояснять, як розрізняти безпечні та сумнівні способи прокачування організму.

Чим особлива програма конференції?

Захід складатиметься з теоретичної частини та демонстрації практичних рішень для біохакінгу. Інформаційну частину присвятять питанням про те, як підвищити продуктивність, стати здоровішим, зберегти природну молодість та красу якомога довше.

Практична частина івенту вміщуватиме демонстрацію вправ для оздоровлення, презентації приладів і програм для поліпшення самопочуття, а також підвищення продуктивності організму. Усі наукові обґрунтування будуть подані простою та зрозумілою мовою.

Експерти присвятять виступи таким питанням.

  • Біохакінг у деталях. Спікери розвінчають популярні хибні уявлення про цю систему та розкажуть про її принципові відмінності від ЗСЖ і традиційної медицини. Окрім того, гостям івенту продемонструють показники здоров’я біохакерів порівняно із середньостатистичними даними звичайної людини.
  • Що дає організму нормалізація сну. Експерти пояснять, як оптимізувати графік відпочинку, на які показники здоров’я впливає сон і в чому полягає перевага харчування за принципом хронобіології.
  • Як можна поліпшити стан організму. Відвідувачі дізнаються, які аналізи необхідно здавати, щоб відстежувати найважливіші показники свого здоров’я. Ознайомляться із сучасними методами діагностики, а також особливостями приймання біологічно активних добавок і лікарських препаратів.
  • Уповільнення старіння та розкриття потенціалу організму. У межах цієї теми йтиметься про практичні способи омолодження організму та покращення роботи всіх його систем завдяки тренуванням і досягненням науки. Учасники конференції зможуть більше дізнатися про принципи дії носимих пристроїв та імплантатів.
  • Як розкрити потенціал мозку та стабілізувати стан нервової системи. Експерти розглянуть різні способи, завдяки яким можна поліпшити ментальне здоров’я, а також пояснять, як психічний стан впливає на організм.
  • Достовірна інформація про методи біохакінгу. Спікери розкажуть, де шукати правдиву медичну інформацію про способи збереження свого здоров’я та контролю фізичного стану. Також вони пояснять, у чому полягає відмінність корисних способів прокачати організм від потенційно шкідливих.

Квитки на Biohacking Conference Kyiv вже у продажу. Встигніть зареєструватися для участі в конференції за акційною ціною early bird!

Місце проведення: конференц-хол "Оазис" (Київ, вул. Липківського, 1А).

Деталі - ТУТ

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення