Black Friday на "Даринку"

24 листопада 2017 р не пропустіть грандіозну Black Friday на «Даринку». На вас чекають незабутні враження, насичена розважальна програма і, звичайно ж, мегавигідний шопінг. Знижки до 50% на всі колекції від більш ніж 250-ти магазинів маркет мола. Триватиме модний цінопад до 26 листопада включно. Поспішайте оновити свій гардероб модними новинками за доступними цінами.

Справжні шопоголіки вже щосили готуються до самого масового розпродажу осені й відзначають для себе на мапі столиці «ласі» must visit місця. 24-26 листопада в маркет молі «Даринок» стартує довгоочікуване свято небувалих знижок – грандіозна Black Friday. Більше 250-ти магазинів маркет мола візьмуть участь в акційній програмі й нададуть знижки до 50% на весь асортимент товарів. У рамках спецпроекту Black Sale окремі привабливі пропозиції підготували магазини зони Wi-Fi: куртки та парки по 450 грн в URBAN CLASSICS і пальто в ICHI, кардигани від 200 грн в BLEND, сорочки по 200 грн в MERC, шапки по 50 грн і кеди по 250 грн в VANS "OFF THE WALL", а також безліч інших «гарячих» сюрпризів чекають вас на «Даринку». З повним списком магазинів можна ознайомитися на офіційному сайті маркет молу та в соціальних мережах.

Коли ще, як не в Black Friday дами можуть здійснити своє заповітне бажання й придбати шубу? На території маркет мола розташований найбільший сектор хутряних виробів у Києві, де знаходяться більше 150 магазинів.

Затишна атмосфера, величезний вибір, приємні ціни та можливість поторгуватися – що ще потрібно для приємного шопінгу? Вікенд божевільних знижок – найвдаліший час, щоб не тільки оновити сезонний гардероб і відчути себе справжнім шопоголіком, але й відмінно відпочити.

Протягом усього вікенду на відвідувачів маркет мола «Даринок» очікує спеціальна розважальна програма: запальне шоу барабанщиків, шоу-програма від «Банда шоу» за участю Валерії Черевко («Голос Країни»), Аліни Ромашкіної (BIGUDI SHOW), Dj-сети, виступи акробатів, face art, розіграші подарунків, пам'ятні фото в святковій дзеркальній фотозоні та ще багато цікавого.
Здійснюйте модні мрії в Black Friday на «Даринку»

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення