Благодійна виставка-аукціон живопису на підтримку інвалідів ВСУ та учасників АТО

Благодійна виставка-аукціон живопису на підтримку інвалідів ВСУ та учасників АТО

Всі анонси від: Спілка християнських письменників України

У Києві пройде благодійна виставка-аукціон живопису на підтримку інвалідів ВСУ та учасників АТО
12 липня 2016 року в Музеї історії Києва відбудеться благодійний аукціон живопису на підтримку інвалідів війни, Збройних Сил України, учасників АТО та учасників бойових дій.
Передаукціонна виставка «Літній арт-вернісаж» пройде в Музеї історії Києва з 6 по 11 липня 2016 року.
На виставці будуть представлені колекційні картини, картини в стилі соц-арт та роботи сучасних українських художників. Серед них  твори народних художників України Віктора Корольчука, Олександра Музики, Віктора Шаталіна, Матвія Когана-Шаца, Михайла Кокіна, Петра Басанця, Віктора Єфименка, Валерія Франчука, а також заслужених художників України Андрія Яланського, Віктора Севастьянова, Петра Сулименка та Аркадія Стрєлова.


Виставка-аукціон проходитиме за ініціативи Комітету з питань культури, моралі і духовності Громадської ради при Міністерстві оборони України, Комітету з питань культури, моралі, духовності та збереження культурної спадщини Громадської ради при КМДА, Всеукраїнської громадської організації "Спілка християнських письменників України" та Всеукраїнської організації інвалідів війни, Збройних Сил, учасників АТО і бойових дій.

Колекціонери та любителі живопису зможуть придбати колекційні роботи та внести свою частку на благодійність. Під час аукціону відбудуться виступи відомих музикантів та співаків.

Запрошуються представники ЗМІ для висвітлення події.
Дата проведення аукціону: 12 липня 2016 р., початок о 18.00.
Виставка проходитиме з 6 по 11 липня 2016 р. в Музеї історії Києва, метро «Театральна», вул. Б.Хмельницького, 7, 1-й поверх.
Акредитація ЗМІ за тел.: 0503885262

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення