Пухнастий інститут журналістики - Благодійна ярмарка

Пухнастий інститут журналістики - Благодійна ярмарка

Завітайте на благодійну ярмарку під назвою "Пухнастий інститут Журналістики". На вас чекають веселі розваги, смачна їжа та багато подарунків. 

Це перша в Україні подібна ініціатива, адже студенти співпрацюють з Гостомельским притулком для тварин, де напередодні провели зйомку та поспілкувалися з працівниками про потреби притулку. Результати вже можна побачити на офіційній сторінці проекту в Instagram (puhnastizh). Окрім того, тут можна побачити відео з історіями справжніх людей, які підтримали проект і вирішили взяти домашнього юлюбленця з притулку.

Продовж всієї вечірки «Пухнастого інституту» кожен з гостей зможе зробити свій внесок і допомогли тим, хто залишився без турботі і любові, тут ви зможете придбати смачний мед, яскраві дрібнички для дому, оригінальні шкарпетки, неочікувані сюрпризи та подарунки для близьких ну і звісно щось корисне для Вашої тваринки. Спеціально для гостей ярмарки, студенти 2 курсу підготували фудкорт, де кожен зможе перекусити в перерві між конкурсами та розвагами. Головним партнером проекту стала група компаній «Фокстрот».

Всі зібрані кошти будуть перераховані Гостомельскому притулку і щоб умови співпраці були виконані, прес-секретар проекту зі своєю командою завітають в гості та перевірять, куди пішли кошти, а результатами поділяться в соціальних мережах.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення