Найголовнішого очима не побачиш - арт-проект

Найголовнішого очима не побачиш - арт-проект

22-31 березня у Національному заповіднику "Софія Київська" пройде благодійна виставка робіт, створених онкохворими дітьми під час занять арт-терапією.

Проект об’єднав маленьких героїв від 3 до 16 років і покликаний привернути увагу до внутрішнього світу дитини, які завдяки творчості мріють та налаштовуються на процес одужання.

Мета проекту - допомогти Дитячому відділенню онкології Київської обласної клінічної лікарні у придбанні реактивів для гематологічного аналізатора. На експозиції "Найголовнішого очима не побачиш..." покажуть, як відчувають світ діти, на долю яких випали непосильні випробування, чого прагнуть маленькі серця у найважчі хвилини життя і як сильно вони вірять у дива.

Арт-проект передбачає низку заходів, серед яких, зокрема: "тихий" благодійний аукціон з прдажу картин (23-29 березня), благодійний концерт класичної музики “Зірке одне лиш серце” (30 березня).

Організатор: LIONS CLUB Kiev Ecology. Контактна особа - вiце-президент LIONS CLUB Kiev Ecology Васильєва Тетяна, тел.: 063 263 41 93 Офіційна сторінка "тихого" аукціону тут

22 березня відвідування безкоштовне. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення