Мистецтво в квітах - Благодійний флористичний захід

Мистецтво в квітах - Благодійний флористичний захід

Благодійний флористичний захід «Мистецтво в квітах» – це спільний соціальний проект флористки Катерини Грицаєнко, флористичної школи «Asant Studio», громадської організації «ГІОЗ «Здорове людство» та партнерів у підтримку її підопічних – жінок у ремісії після лікування від онкологічного діагнозу та жінок, які були в насиллі.

З 2018 року спільно з Євгенією Гранде та за підтримки інших партнерів ГО «ГІОЗ «Здорове людство» у Карпатах проводить освітньо-реабілітаційні, безкоштовні для учасниць, заходи у форматі кількаденних ретрит-сесій для жінок задля їх більш ефективного фізичного, психологічного відновлення та адаптації в суспільстві після тривалого лікування.

Учасниці з різних регіонів України упродовж кількох днів перебування в горах під час вправ і сесій групової та індивідуальної психотерапії, отримують важливий досвід і відповіді на запитання – як будувати своє нове життя після діагнозу та лікування.

Аби наступний ретрит став реальністю, флористи – Катерина Грицаєнко та колектив флористичної школи «Asant Studio» ініціювали благодійний флористичний захід «Мистецтво в квітах», свято мистецтва, весни та квітів для дівчаток, дівчат, жінок.  Ця добра справа отримала підтримку ГО «ГІОЗ «Здорове людство», місія якої – профілактика нових та запущених випадків тяжких захворювань, а також соціально-психологічна підтримка дітей та жінок, які опинилися в складній життєвій ситуації. До проведення заходу долучилися дружні організації, серед яких – компанія «Корделія» багаторічний партнер громадської організації у її важливих соціальних проектах для жінок.

«Мистецтво в квітах» – це неординарне поєднання образотворчого мистецтва та флористики у форматі освітньо-розважальної благодійної події.

Відвідувачі познайомляться з виставковими експонатами, в яких поєдналися шедеври художників і витвори флористів. Учасники заходу також зможуть долучитися до майстер-класів, придбати ексклюзивні прикраси у формі квітів, взяти участь у лотереї та під час аукціону позмагатися за право прикрасити свої оселі флористичними композиціями з виставки.

Запрошуємо долучитися до доброї справи і квітково зустріти весну!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення