Серед мільйонів зірок єдина - Благодійний концерт-вистава

Серед мільйонів зірок єдина - Благодійний концерт-вистава

Мистецтво покликане рятувати не тільки душу, але й життя! Благодійний фонд "Волонтерське об'єднання "ВЕСТА" спільно з Київським театром-студією "МІФ" організовують благодійний концерт-виставу для збору коштів на лікування маленької Дар'ї Лисенко! У дівчинки Синдром фіксованої спини. Врятувати її можна лише провівши нейрохірургічну операцію. Вартість операції - 26 800 доларів. Проте багатодітна родина не має такої фінансової можливості. Тому команда волонтерів та митців, в рамках акції "Назустріч Мрії", вирішила допомогти дитині!

Хто як не ми самі маємо рятувати своє майбутнє? "Серед мільйонів зірок єдина..." - концерт-вистава, яка зламає стереотипи виконання академічної музики в "смокінгу" та у філармонічній залі.

"Єдина..." - передусім, це зворушлива історія людини, яка перебуває у постійному пошуку шляху до своєї Зірки. У кожного з нас своя унікальна доля і будь-хто зможе знайти своє щастя і душевний спокій, якщо не звертатиме на оманливі стежки, які простягає перед нами життя, і самостійно торуватиме свою дорогу. "Серед мільйонів зірок єдина..." - це філософський погляд на значення власної Зірки в житті людини. Що це? Кохання? Успіх? Сенс життя? Крізь всесвітньовідомі музичні твори Дж. Верді, Дж. Пуччіні, П. І. Чайковського, Р. Леонкавалло, Ф. Надененко та ін. Ми прокладемо новий спосіб пізнання людиною самої себе. Концерт-виставу виконує оперний співак, лауреат міжнародних конкурсів - Георгій Нечаєв.

Концертмейстер - Марія Поляшова. В

концерті беруть участь актори Київського театру-студії "МІФ". Концерт відбудеться 17 жовтня о 20:00 Будинок актора (вул. Ярославів Вал, 7) Вартість квитків від 60грн до 200грн.

Інформація тут: (093) 258-97-72.

Реквізити для Благодійного Внеску для дівчинки: р/р: 26008052645432 МФО: 300711 ЄДПОУ: 42399807 Або Приват24 5169330511294271 (директор Левицька Б.А.).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення