Благодійний розпродаж брендових речей

Благодійний розпродаж брендових речей

Напередодні Дня Святого Миколая у Києві відбудеться третій у цьому році благодійний POP-UP STORE, організований Дарією Шаповаловою та командою Kiev Fashion Institute спільно з громадською ініціативою GoGlobal. Цього разу завдяки ідеї Софії Жеваго до благодійного розпродажу долучилися й київські школярі, які віддали свій одяг від відомих світових брендів, аби подарувати можливість іншим школярам вивчати іноземні мови.

Придбати ексклюзивні речі за привабливими цінами можна буде протягом 16-17 грудня 2017 року у приміщенні Kiev Fashion Institute і кафе Polverol, яке знаходиться поруч (вул. Воздвиженська, 44).

Під час Fashion Charity Pop-Up Store: new generation будуть представлені одяг та аксесуари (прикраси, сумки, взуття) від Chanel, Louis Vuitton, Christian Dior, Balenciaga, Fendi, Chloe, Prada, Christopher Kane, Lanvin, які можна буде придбати за цінами від однієї до трьох тисяч гривень. Завдяки цій ініціативі кожна дівчина зможе відсвяткувати прийдешні свята в нових модних речах та стати при цьому благодійником. Усі зібрані кошти підуть на організацію мовних таборів GoCamp-2018, де міжнародні волонтери зі всього світу вчитимуть школярів англійської, німецької та французької мов, а також лідерству та критичному мисленню.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення