Шопінг&Розваги. Black Friday-2016

гольцева
Автор:
гольцева
22 листопада 2016
Шопінг&Розваги. Black Friday-2016

Black Friday - назва щорічного розпродажу, який триває від 1 до 3 днів. Звичай знижувати ціну на товари прийшов до нас із США, де святкування Чорної п’ятниці припадає на 4-й тиждень листопада після Дня подяки.

Цей день не є офіційним святом, проте це точно справжня знахідка для тих, хто хоче купити (багато купити!) зі знижкою. У цей день десятки магазинів об’єднуються під одним теплим слово “Sales”. І натовпи народу скупчуються біля дверей.

Чому день тотального розпродажу названо саме “Чорною п’ятницею”? Тут є декілька версій, які однаково вірно пояснюють поняття, хоч повністю не вичерпують його. Можливо, це пов’язано із бухобліком - прибуток у бухгалтерські книги заноситься чорним кольором. За іншою версією п’ятниця, стала чорною від неймовірної кількості людей, яка прийшла на розпродаж. Також є думка, що назва походить від дорожніх заторів, які перешкоджали руху машин після Дня Подяки.

Та хіба можна налякати чергами людину, яка хоче обрати собі та близьким подарунки? Ні, їй варто тільки порадити, куди краще піти на закупи і де їй буде веселіше:)

 


Black Jazz Friday у ТРЦ  “Dreem Town” 
Шопінг? Не тільки. Гостей треба дивувати: чим більше, тим краще. Крім розпродажу, кожен може взяти участь у розіграші смартфону Lenovo, насолодитися постановкою театру-студіїї “Чорний квадрат”, безкоштовно підібрати стильний образ від найкращих майстрів! Його розваги супроводжуватиме музика  джаз-бендів “The Hypnotunez” та “Майамі”.

Дизайн-маркет “4 Сезони” 
Шанувальники Made in Ukraine, нехай згуртуються 25 листопада у “Палаці спорту”! Адже там будуть зібрані колекції теплих речей українських дизайнерів. Дізнатися нові течії у світі моди вам допоможуть стилісти, які працюватимуть на заході. Кожна річ, яка продається на цьому маркеті є ексклюзивною.



 

Black Weekend в аутлет-містечку “Мануфактура”
Часу обмаль, а ви не любите брати кота в мішку? На сайті аутлет-містечка “Мануфактура” є список всіх магазинів, які надають знижки.  Знайдіть у списку свій бренд і приходьте не тільки в п’ятницю, а й на вихідних! Тільки попередьте організаторів про свій прихід, вони хочуть уникнути тисняви:)

Black Friday у ТРЦ Sky Mall
ТРЦ Sky Mall обіцяє влаштувати справжнє свято розпродажу! Розіграші, зони із макіяжем, неймовірні знижки, фотосесія, дитячі розваги - протягом всього дня. Увечері до святкування приєднається танцювальне шоу від Іллі Падзіни та Аліни Кобиляк.
І стильний дует “Время и Стекло”! Подібні виступи нікого не залишать байдужими.

Відчуйте себе американським шопоголіком.Тільки обиріть де саме це варто відчути.


Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...
Безпечна гра на гроші в ігрові автомати
Безпечна гра на гроші в ігрові авто... Сертифіковані ігрові автомати в ліцензійних онлайн казино гарантують чесну роботу математичних алгоритмів. Грати в них о...
Тест на знання української мови
Тест на знання української мови 21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Нам належить одна із наймилозвучніших мов світу! Про це завжди варто пам'ятати...