Де у Києві відпочити за 0 грн: ТОП-5 цікавих місць

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
28 лютого 2023

Київ - дороге місто, але це не означає, що тут не можна влаштувати собі відпочинок з безкоштовними розвагами. Сайт MoeMisto.ua зібрав кілька локацій, на яких ви не потратите жодної гривні, але незабутньо проведете час. Цікаво? Тоді ми розпочинаємо. 

Де у Києві відпочити за 0 грн: ТОП-5 цікавих місць

1. Музей київського метрополітену

Якщо хочете дізнатись аспекти історії та щоденної роботи Київського метрополітену, варто відвідати його музей. Він відкритий у 2000 році і знаходиться на другому поверсі адміністрації підприємства. Варто лише завчасно договоритися про екскурсію, яка, наголосимо, є безкоштовною, - і вам все організують. 

 

2. PinchukArtCentre

Про Центр сучасного мистецтва - PinchukArtCentre - знають, мабуть, всі. Він - один з найпопулярніших безкоштовних розваг в Києві. Тут постійно влаштовують цікаві експозиції. І, що найголовніше, вхід - вільний. 

3. Володимирська гірка

Володимирська гірка об'єднує в собі і парк, і оглядовий майданчик. Ідеальне місце для відпочинку, зокрема для прогулянок або ж романтичних побачень. Перед Вами відкриється неймовірний краєвид.

4. Роллердром у Каравані

Якщо маєте ролики, то запрошуємо завітати на безкоштовний роледром у торгово-розважальному центрі "Караван". Звісно, при бажанні можна взяти все на прокат, але це вже за відповідну суму грошей. 

5. America House Kyiv

У креативному просторі - America House Kyiv - часто влаштовують покази фільмів, виставки, лекції та навіть уроки англійського. Якщо хочете більше дізнатися про американську культуру, то можете завітати туди. 

Також на сайті MoeMisto.ua опубліковуємо анонси, на які вхід - вільний! Стежте за нами, аби нічого не пропустити!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...