Густі натуральні брови: мрія чи реальність?

revitalash.ua
Автор:
revitalash.ua
25 жовтня 2021

Ідеальні від природи брови — мрія багатьох. Коли вони не ростуть, не тримають форму, мають багато пробілів, випадають, це негативно впливає на впевненість у собі. На щастя, правильний догляд здатен суттєво вплинути на вигляд брів. Втілити мрію в реальність не так складно, якщо знайти час на прості щоденні звички.

Густі натуральні брови: мрія чи реальність?

З чого складається домашній догляд

На полицях магазинів представлені різноманітні засоби догляду, які обіцяють зробити бровки густимм та виразними. Та вони будуть неефективними, якщо не відповідають потребам шкірного та волосяного покриву.

Турбота про брови має містити:

  • очищення;
  • зволоження;
  • живлення

6176bb8e6d5cc.png


Під час вмивання не можна забувати про брови. Шкіра під ними також потребує делікатного очищення від залишків поту, бруду, омертвілих клітин. Епідерміс у цій зоні досить тонкий, тому пори швидко забиваються, через що випадають волоски. На них не варто наносити надмірно густі жирні продукти, ані декоративні, ані для догляду. Щовечора важливо змивати всю косметику, вмиватися з гіпоалергенною пінкою та зволожувати шкіру тоніком або легким кремом. Косметика зі спиртом, парабенами, фталатами та ВНТ може пересушувати епідерміс. Тому краще надавати перевагу більш щадним формулам й обов’язково відстежувати реакцію шкірного покриву на кожен новий засіб.

Ріст брів, як і решти волосяного покриву, залежить від внутрішнього стану організму. Надзвичайно важливо стежити, щоби баланс корисних мікроелементів завжди був у нормі, а вже потім долучати зовнішній догляд. Замість дорогих салонних процедур краще обирати натуральні продукти. Хороша сироватка для брів, кондиціонер, олія (жожоба, кокосова, ріцинова) — усі вони мають хороший ефект і здатні зміцнити волосинки.

Делікатна шкіра навколо очей дуже чутлива до подразнень. Під час макіяжу легко травмувати її жорстким олівцем чи пензликом. Це стосується й щипчиків. Вищипувати волоски слід обережно та лише в напрямку їхнього росту. Якщо висмикувати їх проти нього, фолікули руйнуються, і нові волосинки просто не проростуть. До корекції форми треба вдаватися з обережністю. Видаляти тільки ті волоски, що не вписуються в природні лінії. Перший раз краще довірити це майстру. З огляду на форму обличчя, він підбере найбільш вдалі контури, яких буде нескладно притримуватись надалі.

Як зміцнити брови за кілька тижнів

На почесне місце в косметичці заслуговують лише ті засоби, що ефективно зволожують та живлять волосяні фолікули, захищають їх від агресивних зовнішніх чинників та протистоять передчасному старінню. Наприклад, сироватка-кондиціонер RevitaBrow Advanced від RevitaLash Cosmetics. До її гіпоалергенної формули входять пептиди, ліпіди й біотин, які надзвичайно добре впливають на стан брів.

6176bb86c0aa8.png

З першого дня використання роблять їх сильними, густими, об’ємними. А вже за вісім тижнів регулярного нанесення бровки виглядають більш здоровими та виразними. Щоби добитися такого ефекту, треба наносити засіб раз на день на очищенні сухі волосинки. Кондиціонер від Ревіталаш схвалений офтальмологами, тому абсолютно безпечний. Це дієвий та доступний спосіб відростити ідеальні брови.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Оцет: багатогранність смаку та застосування
Оцет: багатогранність смаку та заст... Оцет – це не лише один із найстаріших приправ у світі, але й надзвичайно універсальний продукт, що знайшов своє місце не...
Доставка крафтового пива: особливості та переваги послуги
Доставка крафтового пива: особливос... В сучасному світі, де швидкість і зручність стали невід'ємною частиною щоденного життя, послуги доставки набули особливо...
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ теплового випромінювання
Тепловізор ThermEye: Погляд у світ... Тепловізор ThermEye - це високоточне пристрій із тепловідображенням, призначений для виявлення об'єктів за їх тепловим в...